Master You Radio & Tv Presentatie Roeselien

Roeselien Wekker, sinds 2011 ondernemer en eigenaresse van het bedrijf Pitch You! 

Met Pitch You! helpt Roeselien mensen met één van de grootste angsten in het dagelijks (zakelijk) leven namelijk; Spreken in het openbaar. Als ondernemer vindt Roeselien het belangrijk om authentiek te verbinden en mensen te motiveren het uiterste uit zichzelf te halen. Zelfmeesterschap is een belangrijk onderdeel met betrekking tot een leven creëren waar je het beste vanuit

  • eigen talenten leeft
  • van waarde bent
  • op de plek die het beste bij je past.

Een gelukkig leven wellicht…

Vanuit deze gedachte kwam Roeselien op het idee voor haar tweede bedrijf Master You.

Master You is Self-mastering en betekent meesterschap op het gebied van zelfkennis en profilering. Jij wordt een meester op jouw gebied. 

Wat zijn jouw talenten?

Wat zijn jouw waarden?

Hoe zorg je ervoor dat je daar bent waar jij het beste thuishoort?

Deze vragen worden tijdens Master You radio (& tv) beantwoord door middel van gesprekken met ambitieuze professionals.

 


Master You | meesterschap op het gebied van zelfkennis en profilering.

Master You Radio bij AmsterdamFM

 

Sinds november 2017 presenteert Roeselien Master You radio. Hét programma over ondernemen, persoonlijke ontwikkeling met ambitieuze professionals. Dit doet zij i.s.m. AmsterdamFM live vanuit het Tropenmuseum elke vrijdag tussen 11-12 uur en elke maandag in de herhaling van 11-12 uur.

 

Sinds februari is er ook het YouTube kanaal Master You tv, binnenkort gaat deze echt van start met elke week nieuwe filmpjes vol met tips over zelfmeesterschap en profilering.

 


Iedere vrijdag tussen 11:00 en 12:00 gaat Roeselien het gesprek aan met mede professionals met ambitie. Ze praat over ondernemen, persoonlijke ontwikkeling, organiseert pitch wedstrijden en geeft (pitch) tips.

Wat zijn de criteria van (persoonlijk) succes en een fijn leven en welke factoren spelen mee bij het (sneller) realiseren van je doelen? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de uitzendingen van Master You radio & tv.

Jacques Hoendervangers kwam bij Master You pitchen en heeft nu zijn eigen radio programma ‘Goede zaken’ bij AmsterdamFM, zo zie je maar hoe snel het kan gaan!

Master you is ook te vinden op YouTube bij Master You tv met extra tips van onze tafelgasten en pitch en presenteer tricks van Roeselien Wekker. 


Pitchen| Start-ups en ondernemers komen elke week pitchen bij het vaste onderdeel; Pitch You!

Naast de tafelgasten wordt er in ieder uitzending van Master You radio een live pitch gegeven van een start-up of (startende) ondernemer. Vanaf 13 april startte weer de nieuwe reeks met pitches van echte start-ups vanuit de HvA minor ondernemen in de pitchcontest van Master You. Hier gaan we op zoek naar de juiste match tussen de start-up en een eventuele financiering.

1 juni is de finale van deze wedstrijd

Elke week is er een vast onderdeel bij master you en dat is namelijk Pitch You!

Startende ondernemers of startups komen pitchen om hun product , dienst of idee onder de aandacht te brengen. Ze ontvangen tevens feedback van de tafelgast (een succesvolle ondernemer)

en van pitch-expert Roeselien wekker 


Soundcloud

Luister alle uitzendingen van Master you terug via soundcloud


Master You Gasten en Pitchkandidaten

Iedere uitzending heeft een thema die direct linkt aan persoonlijke ontwikkeling. De gasten sluiten naadloos aan binnen dit thema. Iedere uitzending bestaat uit minstens twee ondernemers als tafelgast die vanuit hun eigen expertise het thema in een gesprek van nieuwe inzichten voorziet.