Luister hier alle uitzendingen van Master+ Pitch You! terug

  • Altijd een expert binnen een vakgebied aan tafel
  • Focus op persoonlijke ontwikkeling
  • Ruime aandacht voor Pitchen
  • Goede muziek

Roeselien Wekker

Presentatrice, Founder Master + Pitch You!

Mijn passie is verbinding en vooruitgang, hier werk ik dagelijks aan om dit te bewerkstelligen bij mezelf en bij mijn klanten. Mijn carrière startte als professioneel artieste tussen 1992 en 2010.

Nadat ik ruim twintig jaar op het podium en voor de camera van televisie had gestaan voelde ik dat het tijd was om mijn kennis en vaardigheden door te geven. Hiervoor wilde ik eerst heruitvinden wie ik zelf was. Dit deed ik door 1,5 jaar naar het buitenland te vertrekken en goed te luisteren naar wat mijn intuïtie mij vertelde. Mijn eerste passie als artieste had ik verwezenlijkt nu wilde ik een tweede passie vinden die mij net zoveel voldoening zou geven als het artiestenvak. Dit vond ik in Pitch You! en Master You

Sinds 2011 train en coach ik ambitieuze professionals in de drie belangrijkste stappen naar een leven gedreven vanuit visie, waarden en talenten. Een leven waar men van grote waarde voor een ander en zichzelf kan zijn , namelijk;

Zelfkennis, presentatie en profilering.

Presentatie
Roeselien Wekker
(Klik voor meer info)

Seizoen 3

7 speciale uitzendingen met thema’s:

Design

Duurzaamheid

Art & fashion

Innovatie

Circulaire economie

e-commerce

Tevens een special rondom de start-ups van de minor ondernemerschap van de HVA

Snel naar: 

Seizoen 1

Seizoen 2

Aflevering 6  | Vrijdag 15 februari 2019

Tafelgast

Peter de Vreede

Ondernemer

Oprichter RentSlam

Name

Klik op een gast voor meer info

Aflevering 5  | Vrijdag 8 februari 2019

Tafelgast

Otto Nan

Ondernemer - Innovator

Oprichter van onder andere het Lloyd Hotel

Name

Klik op een gast voor meer info

Aflevering 4  | Vrijdag 1 februari 2019

Tafelgast

Bas Urlings

Ondernemer - Investeerder - Reiziger

Ondernemer op Slippers is de beste samenvatting van mij! Ik reis samen met mijn familie de wereld rond terwijl de business doordraait!

Huidige bedrijven:

DisQounts International BV: Toonaangevend in FMCG (Fast moving Consumer Goods) en winnaar van het snelst groeiende crossborder E-Commerce bedrijf van Nederland!

Qommunity BV: Plazatalk => een platform waarin wij ondernemers helpen succesvol te verkopen via Marketplaces zoals Bol en Amazon!

Avocado Media

Avocado Media

Ontwikkeling van platforms, websites en webshops.

Wij streven ernaar om het ontwikkelen van een website, platform of applicatie op een zo’n soepel mogelijke manier te realiseren. Dit doen wij onder andere door vooraf duidelijke afspraken te maken, goed bereikbaar te zijn en verbeteringen snel door te voeren, wat niet alleen resulteert in prachtige resultaten, maar ook bijdraagt aan een fijne samenwerking voor de lange termijn.
Klik op een gast voor meer info

Aflevering 3  | Vrijdag 25 januari 2019

Tafelgast
Marian Duff

Marian Duff

INDEPENDENT CURATOR – ART – FASHION

Marian Duff is 39 jaar en geboren in tropisch Suriname met Frans-Guyanese roots, opgegroeid in keurig Haarlem-Heemstede en tegenwoordig woonachtig in de smeltkroes Amsterdam. Zij beweegt zich moeiteloos tussen de verschillende mode culturen die Nederland rijk is. In 2008 richtte zij samen met haar partner Richard Soesanna de internationale mode community MAFB op. MAFB is gericht op de ontwikkeling van jong talent en het bieden van een alternatieve stem in de mode industrie. Met MAFB promoot zij de mogelijke pioniers van een volgende generatie modeprofessionals, die een alternatieve blik op de mode presenteren. Marian Duff: “Het onderwijsprogramma ‘Voices of Tolerance’ van het museum Ons’ Lieve Heer op Solder sluit naadloos aan bij waar MAFB voor staat; het opzoeken van de dialoog rondom tolerantie verdraagzaamheid en altijd gerelateerd aan mode. Met de ‘Voices of Tolerance’ workshops voor het museum heb ik 170 scholieren van 3 VMBO’s laten reflecteren op hun vrijheid. Hun visie op tolerantie binnen de mode door interactieve gesprekken met een bal, moodboards maken en leren presenteren.
Klik op een gast voor meer info

Aflevering 2  | Vrijdag 18 januari 2019

Tafelgast
jasper fleers

Jasper Fleers

oprichter van De Groene Lobby

”Duurzaamheid vind ik van groot belang. De wereld beter achterlaten dan ik hem aantrof, daarvoor zet ik mij in! Ik doe dit door mensen en ideeën aan elkaar te verbinden en vooral het positieve duurzaamheidsgeluid te laten horen. Duurzaamheid hoeft geen geld te kosten, maar levert juist op!

Als één van de honderd duurzaamste jongeren van Nederland ben ik veel in gesprek met andere duurzame jongeren, vertegenwoordigers uit het bedrijfs- en politieke leven en natuurlijk tal van consumenten. Door de ideeën en mensen te verbinden wil ik grote duurzaamheidsslagen maken! Deze werkwijze heb ik doorvertaald in mijn eigen onderneming ‘De Groene Lobby’ en gebruik ik voor Bevrijdingspop Haarlem waar ik als vrijwilliger het festival verder aan het verduurzamen ben.”

Klik op een gast voor meer info

Aflevering 1  | Vrijdag 11 januari 2019

Tafelgast

Mariette Fehmers

Docent Commerciële Economie | Projectleider SPOT

Fehmers studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en ging daarna, uit liefde voor het reizen, aan het werk als stewardess. Na een jaar werd zij salesmanager bij modemerk Esprit. Dit werk deed zij zes jaar lang.

Vervolgens ging haar televisiecarrière van start toen zij bij FOX 8 een sportprogramma ging presenteren. Hierna ging zij aan de slag bij SBS6, waar zij diverse programma’s ging presenteren. Zo was zij te zien in programma’s als Vakantie-TV, Klussen & Wonen, De Kraamafdeling en De Werkvloer Make-Over. Tevens werd zij een van de presentatoren van Hart van Nederland.

In 2009 richtte zij een datingsite voor alleenstaande ouders op. Daarnaast werd zij in 2012 docent marketing en e-commerce aan de Hogeschool van Amsterdam.

Verder treedt Fehmers regelmatig op als spreker, presentator en dagvoorzitter. Door haar vele reizen beheerst zij zowel de Franse als Engelse taal.

Klik op een gast voor meer info
Jurylid

Edo van Santen

Elevator Pitch Coach/Trainer, Spreker

Edo van Santen (Amsterdam, 1958), Elevator Pitch Coach/Trainer, Camera/TV Coach, Presentatie Coach/Trainer, daarnaast Spreker en Presentator, innovatief ondernemer.

Na zijn corporate carrière, begeleidt Edo sinds 2005 ambitieuze, innovatieve en ondernemende mensen in hun presentatie en communicatie. Daarnaast is Edo betrokken geweest bij de opzet van meerdere bedrijven.

Edo geeft veel workshops en trainingen, vooral over communicatie en presentatie. Hij leert je effectief en met passie en plezier spreken voor publiek en camera.

Edo van Santen traint kandidaten voor toonaangevende prijzen en competities, voor TEDx-talks, en als gastdocent voor vele universiteiten en hogescholen.

Seizoen 2

Snel naar: 

Seizoen 3

Seizoen 1

Vrijdag 14 september 2018

Tafelgast

Lisette Tol

Business Coaching & Consultancy

Na mijn studie journalistiek en communicatie begon ik met mijn werk in de televisiewereld. Ik genoot van de creativiteit, het avontuur en het resultaatgericht werken. De laatste 9 jaar werkte ik als zelfstandig ondernemer – nog steeds in de televisiewereld – in leidinggevende functies en als programmamaker / regisseur. Ondanks dat ik voor mijn werk de hele wereld over reisde en interessante mensen mocht ontmoeten, miste ik iets. Ik wilde meer. Ik wilde iets bijdragen, impact maken, iets doen ‘wat er toe doet’. En dus nam ik in 2009 na bijna 15 jaar het besluit mijn goedlopende carrière te beëindigen.

Ik ontwikkelde een eigen, unieke methode. Een methode voor succesvol en ontspannen ondernemen. Vanaf 2013 deel ik mijn kennis en ervaring als gecertificeerd Business Coach heel graag met ambitieuze ondernemers. Ondernemers die door willen breken naar het volgende niveau in hun business. En die hun bedrijfsgroei niet ten koste willen laten gaan van hun leven en hun vrijheid. Ondernemers die bereid zijn hun verantwoordelijkheid te nemen en te doen wat nodig is. Ondernemers die geen zin hebben tijd te verliezen door het wiel zelf opnieuw uit te vinden, omdat ze weten dat tijd hun kostbaarste bezit is.

In mijn coachtrajecten werken we aan essentiële ondernemers-skills en business-strategieën die zorgen voor groei. We kijken wat er voor nodig is om in jouw business naar het Next Level te gaan. Wat er nodig is om op te schalen. Om nog meer waarde te creëren voor anderen, zodat je nog meer mensen kunt helpen én wat er tegelijkertijd ook voor zorgt dat je je omzet verhoogt.

We werken ook aan jouw persoonlijk leiderschap. Wie moet jíj zijn? Dit is in mijn ogen de basis van alle succes. Je leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen, hoe je echt de grootsheid en de volle potentie in jezelf kunt aanboren. Leiderschap gaat ook over wie jij moet zijn om op topniveau te presteren, vol energie en met laserfocus. Heel belangrijk, want als ondernemer is er geen baas die jou vertelt wat je moet doen. Jij bent als ondernemer essentieel voor je bedrijf. Als je goed zorgt voor jezelf, zorg je dus goed voor je bedrijf!

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Sabine Meeuwis

Personal Trainer/Coach

Sabine Meeuwis
Sabine Meeuwis Personal Training is ontstaan door mijn eigen ervaring dat in beweging komen en doelen behalen zoveel meer is dan ‘even gaan sporten’. Op de juiste manier naar jezelf kijken en de daarbij behorende acties ondernemen is de basis van een sterk fundament waar je de rest van je leven op verder kunt bouwen.

Mijn commitment is jouw grootsheid! Ik ga je helpen het beste uit jezelf te halen en ik begeleid je op weg naar de beste versie van jezelf. Ik vraag van jou 100% inzet en dit kun jij ook van mij verwachten. Ik ben betrokken en toegewijd.

Naast Personal Trainer en Fitness Trainer ben ik masseur. In mijn massagepraktijk Wellness Massage Badhoevedorp geef ik sport,- en wellnessmassage.

My Commitment is your Greatness!

Ik zie je gauw!

Vrijdag 7 september 2018

Tafelgast

Raul Neijhorst

Fotograaf

Een mensenfotograaf in hart en nieren. Dat is hoe je Raul(1981) het best kan omschrijven. Naast zijn passie voor technische natuurkunde, houdt hij zich als autodidact, het liefst bezig met personenfotografie in meeste brede zin van het woord. Dat deze mensenfotograaf juist deze tak van fotografie het liefst beheerst is niet vreemd, hij houdt van sociale contacten leggen, gezellig klessebessen, geestverruimend bezig zijn en het mooie in een ieder naar boven halen. Op de foto’s zie je dat zeker terug.
Klik op een gast voor meer info
Pitch

Henk Bakboord

Ambassador at Jimmy Nelson Foundation

Experienced Creative Director with a demonstrated history of working in the philanthropy industry. Skilled in Nonprofit Organizations, Coaching, Executive Coaching, English, and Management Development. Strong arts and design professional with a Post HBO focused in Training/Coaching from Hogeschool INHOLLAND.

Vrijdag 30 augustus 2018

Tafelgast

Urias Boerleider

Acteur, trainingsacteur, communicatietrainer

Ik ben sinds 13 jaar aan het werk als professioneel acteur. Ik heb in het begin van mijn acteercarrière vooral veel ervaring opgedaan in het theater. Later heb ik ook meegedaan aan diverse korte filmproducties.
Mijn passie is spelen, zowel voor de camera als op de vloer.
Het gezamenlijk zoeken naar de juiste toon om een thema verhaal door middel van film of theater te vertellen is mijn grootste fascinatie. En dat is uiteindelijk ook de reden dat ik dit met veel plezier doe en me er constant verder in wil blijven ontwikkelen.
Klik op een gast voor meer info
Pitch

Irvin Appiah

Digital Media Specialist

Mijn achtergrond in communicatie en media combineer ik graag met mijn interesse in sociaal maatschappelijke en culturele onderwerpen. Ik heb de ambitie om meer diversiteit en inclusiviteit te introduceren in het huidige (Westerse) medialandschap. Door zelf een expert te zijn op het gebied van media en communicatie, geloof ik dat kleurrijk talent vaker in beeld komt.

Wie ben ik als professional?
Een ambitieuze, betrokken, loyale, hands-on (mede)werker die oplossingsgericht is en die ook authentieke verbinding tussen mensen waardeert.

Seizoen 1

Snel naar: 

Seizoen 3

Seizoen 2

Vrijdag 1 juni 2018

Tafelgast

Eva Mangal

Auteur: De Waarheid, geluk en depressie zijn een keuze

Wat nu, als al je problemen, een financiële crisis, relatieproblemen of andere moeilijke momenten, bedoeld zijn om je dichter bij je missie te brengen? Om jou in je kracht te zetten? Stel dat je burn-out de hand is van het universum die zegt: Stil staan, nu! En overdenk je leven. Stel, dat je trauma’s je helemaal niet tegen houden, maar er juist voor bedoeld zijn om met jezelf aan de slag te gaan, je talenten te ontdekken om juist het beste uit je leven te halen. Wat denk jij? Zou je op die manier kunnen denken en kijken naar wat er nu in je leven speelt?

Niet alleen maar door positief te denken of je als een gek te storten in het werk. Maar simpelweg door te investeren in jezelf, te leren luisteren naar je intuïtie, je innerlijke stem. Door de magie te herkennen in je leven en door kennis toe te passen die al eeuwen oud is.

Dit boek staat boordevol handige tips en tools om het geluk in jouw leven te herkennen en de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

Audrey Soekhradj

HR-adviseur a.i., trainer - Jobcoach4U

Tijdens haar opleiding als Human Resource Manager heeft Audrey Soekhradj bijgedragen aan het oprichten van een loopbaanafdeling bij een groot bankbedrijf. Later combineerde zij haar passie, het motiveren en begeleiden van mensen, in de rol van leidinggevende aan ondersteunende teams. Opgeleid door Marijke Lingsma, bekend van diverse publicaties en eigenaar van Coachboulevard, heeft ze zich gespecialiseerd als professioneel coach en is aangesloten bij de NOBCO.
Zij is oprichtster van Jobcoach4U en helpt vrouwen bij het ontdekken en aanspreken van hun talent om verder te groeien in hun ontwikkeling naar onafhankelijk.

Zij is Loopbaanadviseur, Trainer, Ondernemer, Auteur en Spreker. Om dat te kunnen doen, wordt ook zij gecoacht. Zij leert van verschillende coaches zoals JT Foxx, Ryan Keller, Henk Karssen en Cees van der Heijden.

Als Spreker heeft zij in Zuid-Afrika op hetzelfde podium gestaan als onder andere Steve Wozniak (mede oprichter van Apple) de kleindochter van Nelson Mandela en Michael Irvin (drie keer Superbowl kampioen).

Zij heeft haar hele leven geschreven. Haar schrijfcarrière begon met onschuldige dagboeken en later richtte zij zich op reisverslagen. Zij bracht in 2013 een e-Book uit genaamd Functioneringsgesprek: In 7 stappen je carrière beïnvloeden!. In 2014 publiceerde ze haar interactieve boek Topvrouwen uit de serie inspirerende vrouwen, vertaald als Amazing Women. Vrouwen uit India, Japan, Brazilie, Amerika, Engeland, Canada, Mexico en verschillende landen in Europa heeft zij weten te inspireren. In 2015 verschenen de titels Vrouw, empower jezelf! als Ladies in Charge.

Haar passie voor reizen heeft haar al op zes continenten gebracht, waaronder Antarctica. Daarnaast heeft ze een zeer uiteenlopende interesse voor kunst en cultuur. Ondertussen heeft ze vijf titels op haar naam staan en organiseert ze schrijfreizen waardoor ze haar passie voor het schrijven en voor andere culturen kan combineren.

Sonja Zuidema

Coach

Ik ben Sonja, een vrouw die door vallen en opstaan door het leven wandelt. Wat leer ik veel door mijn ogen open te houden en te leren van mijn fouten.
Mijn angsten in de ogen te zien en stap voor stap sterker te worden.

Mijn mooie gezin waar ik zo veel van hou en van mag leren

Ik heb een lieve man die mij alle ruimte geeft die ik nodig heb, een heerlijke lieve dochter die mijn mooie spiegel is. Wanneer zij boosheid laat zien, dan kan ik er gerust vanuit gaan dat er ergens in mij iets is dat er uit wil, dat gezien wil worden. Wanneer zij een onzekere periode doormaakt, ondanks dat dit past bij de leeftijd en haar leerproces, ik me aangesproken voel. Doordat ik dit herken, kan ik steeds beter schakelen en mezelf herpakken en dat lukt door alles wat ik heb geleerd en eigen heb gemaakt.

Toen ik in aanraking kwam met spiritualiteit is mijn persoonlijke ontwikkeling in een sneltreinvaart gegaan. Maar mijn valkuil is, dat ik alles wat ik leerde voor mezelf hielt en nog wel hou. Dan is het lastig voor de omgeving om te merken waar ik ben gegroeid en hoe ik nu werkelijk in het leven sta. Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht om bewust te gaan leven, na te denken en vooral te voelen wie ik ben en wat IK nodig heb.

Ik vind het superleuk om mijzelf te laten inspireren bij lezingen, workshops, door een goed gesprek met gelijkgestemde vriendinnen en vooral ook door boeken lezen. Ik lees heel graag boeken die een positieve mindset creëren. Die mij een goed gevoel geven , een gevoel waarvan ik voel dat ik groei, dat ik me bijna letterlijk voel groeien. Heerlijk!

Klik op een gast voor meer info
Juryleden

Anne Kien

Trainer, coach, auteur, gespreksleider, dagvoorzitter

Anne Karlijn Kien (1975) is trainer, ondernemer (Flevolands zakenvrouw van het jaar in 2012) en auteur met een diepgewortelde passie voor menselijk gedrag. Met een stevige basis als docent drama en meer dan 20 jaar ervaring in het werken met (management)teams laat Anne organisaties groeien door gedrag te benoemen en verandering in gang te zetten.
Anne is internationaal geaccrediteerd Belbin teamroltrainer en zet deze methodiek in om inzicht te krijgen én te geven in de kwaliteiten en valkuilen van de deelnemers om de samenwerking daarmee te optimaliseren en de nieuwe aanpak te verankeren.

Tessa Veerman

Consultant Ethical Design for Automation at ISD

Tessa Veerman zet zich door middel van diverse projecten in voor gelijkheid in de breedste zin van het woord.
Pitch

Pleintje

HvA Minor Ondernemerschap

Pleintje is dé mobiele applicatie die de jonge jeugd zal stimuleren om weer buiten te gaan spelen! Pleintje biedt de jonge jeugd de mogelijkheid om verschillende ( interactieve ) spelletjes te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Safety six

HvA Minor Ondernemerschap

Safety Six heeft zich gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van de nette, representatieve veiligheidsschoen.
Door het gebruik van de nieuwste technologie en beste ontwerpers kunt u stijlvol, maar vooral veilig over de werkvloer.

Heeft u interesse in de schoenen en zou u deze graag in het echt zien? Neem contact op met één van onze oprichters en wij komen graag met het prototype bij u langs. Be Safe, Look Good

Vrijdag 25 mei 2018

Tafelgast

Kaya-Quintana Broekhuijsen

Influencer | Bloggers & Brands

Bloggers and Brands is ontstaan omdat eigenaresse Kaya-Quintana Broekhuijsen zelf als influencer werkt sinds 2008. Middels bloggen en vloggen leerde ze de wereld van online adverteren kennen. Als influencer stond ze bij diverse mediabureaus ingeschreven en werkte ze met mooie merken samen. Ze schreef en filmde advertorial video’s voor merken zoals BaByliss, Dove, Fanta, Libresse, Radio 538 en Spa fruit. Hierdoor zag ze een gat tussen merken en bureaus ontstaan, evenals een gat tussen de bureaus en influencers. Door de onvolledige processen liepen influencer campagnes minder soepel dan gewenst en vielen resultaten voor alle partijen vaak tegen.

Kaya-Quintana zag hoe ze deze gaten kon opvullen met goede methodes en oplossingen. Haar motto: “Als je denkt dat iets beter kan, dan moet je ervoor zorgen dat het gebeurd.” Zodoende werd Bloggers and Brands op 2 april 2015 gelanceerd. Sindsdien verzorgd ons team met veel plezier influencer marketing middels een methode die echt werkt. Bijna al onze collega’s zijn zelf ook zeer ervaren met bloggen, vloggen of het coördineren van influencers. Omdat wij regelmatig in de wereld van de influencers vertoeven, kunnen we onze klanten nog beter helpen met influencer marketing. Wij hebben de vinger aan de pols, waardoor we ook voor jouw merk de beste marketingstrategieën kunnen samenstellen.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Pleintje

HvA Minor Ondernemerschap

Pleintje is dé mobiele applicatie die de jonge jeugd zal stimuleren om weer buiten te gaan spelen! Pleintje biedt de jonge jeugd de mogelijkheid om verschillende ( interactieve ) spelletjes te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.
Ongekend!

Ongekend!

Hva Minor Ondernemerschap

Vrijdag 18 mei 2018

Tafelgast

Klaziena Waerts

Gewichtsconsulente en mental coach

Als ervaringsdeskundige, mental coach en gewichtsconsulente help ik jou op een plezierige manier afvallen en weer genieten van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Voel jij je als een 'gevangene' van eten? Je bent er vrijwel de hele dag mee bezig. Je hopt van de ene dieetpoging naar de andere. Je lichaamsgewicht jojoot op en neer. Het ene moment snoep, snaai en vreet je om op het volgende moment jezelf al het voedsel te ontzeggen. Als jij je hierin herkent, dan kan ik jou helpen.

Jij wordt je bewust van je eetgedrag, waardoor je dit én je lichaamsgewicht positief kunt gaan veranderen. Je leert omgaan met je gedachten en gevoelens die jou tot eten aanzetten. En hoe jezelf én je lichaam te accepteren.

Zelf heb ik 22 jaar de obsessie, frustratie, schaamte en schuldgevoel ervaren van het hebben van emotie eten en eetbuien. Toen ikzelf m'n emotionele dieptepunt had bereikt, ging ik onderzoeken waaróm ik steeds die onaangename emoties moest wegeten en steeds het nieuwste dieet of afslankmethode moest proberen.

Dit werd uiteindelijk een ruim 5-jarig intensief onderzoek waarbij ik allerlei testen, oefeningen en theorieën op mezelf uitprobeerde. Nu heb ik een gezonde emotionele relatie met eten. Ook ben ik 25 kilo lichter en geniet ik weer van eten zonder schuldgevoel of schaamte.

Dit gun ik jou ook en vooral, je verdient dit ook!

Ik gun...nee, het is mijn MISSIE om iedere vrouw, die last heeft van overgewicht én wilt afvallen, gewicht te laten verliezen op een plezierige manier - niet een die gepaard gaat met afzien, honger en frustratie - en weer te laten genieten van eten zonder schuldgevoel.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Safety six

HvA Minor Ondernemerschap

Safety Six heeft zich gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van de nette, representatieve veiligheidsschoen.
Door het gebruik van de nieuwste technologie en beste ontwerpers kunt u stijlvol, maar vooral veilig over de werkvloer.

Heeft u interesse in de schoenen en zou u deze graag in het echt zien? Neem contact op met één van onze oprichters en wij komen graag met het prototype bij u langs. Be Safe, Look Good

Remedy

HvA Minor Ondernemerschap

Remedy IT is a technical services/consultancy/training company dedicated to open standards. We provide software solutions and support to a wide variety of organizations in different sectors (such as aerospace, defense, finance, telecommunication and energy).

Remedy IT delivers a full suite of products based on open standards. In addition we provide consultancy, support and training for various middleware products and we developed open standards as member of the Object Management Group (OMG).

Remedy IT provides multiple CORBA products for different programming languages, which makes us market leader in CORBA products. We offer two LwCCM implementations that supports DDS4CCM and AMI4CCM.

We provide services for DDS (Data Distribution Service). We can assist you with DDS but we can also develop parts of your business code when needed.

Remedy IT is your partner when looking for a Real-Time SOA. We can give you the security that your various (sub) systems can be integrated easily with our Interoperable Open Architecture (IOA) based on open standards. This leads to a reduction in system life cycle costs due to faster development and integration.

Vrijdag 11 mei 2018

Tafelgast

Rakesh Mijling

Filmer / Editor / DJ / VJ / Producer / Organiser / Creative director

Als kind ben ik in de Osho Commune opgegroeid. Dit heeft een vrije levensopvatting gegeven en een basis gelegd tot zelfontwikkeling. De naam Rakesh heb ik in 1981 van Osho (Bagwhan) ontvangen en sindsdien aangehouden. Het pad van tantra heeft een enorme openheid, sensitiviteit en acceptatie teweeg gebracht. De kennis en ervaring die ik in mijn jaren onderzoek heb opgedaan wil ik in alle liefde delen.

Mijn gehele leven is een geleidelijke verruiming van bewustzijn. De toetreding tot verschillende meditaties is al op vroege leeftijd begonnen. Grote innerlijke veranderingen hebben plaats gevonden door inwijdingen in Osho Meditaties, Vipassana, Kriya Yoga, Advaita Vedante en Tantra. Met Tantra voel ik mij het meest verbonden. Na jaren tantra training kan ik energieën circuleren die voorbij gaan aan het lichaam. Nu bewandel ik het pad die diepe openingen teweeg brengt en innerlijke kracht laat bloeien.

Naast het geven van workshops hou ik mij graag bezig met het maken van films.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Pleintje

HvA Minor Ondernemerschap

Pleintje is dé mobiele applicatie die de jonge jeugd zal stimuleren om weer buiten te gaan spelen! Pleintje biedt de jonge jeugd de mogelijkheid om verschillende ( interactieve ) spelletjes te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Fresh Forest

HvA Minor Ondernemerschap

Fresh Forest is an eco-friendly clothing brand. We are currently selling T-shirts with changeable patches made from velcro.

Vrijdag 4 mei 2018

Tafelgast

Peter Faijdherbe

Eigenaar Beeldkwadraat

Een grote lach, spontaan en energiek is al jaren mijn houding naar de ander en de wereld om mij heen. Wie mij kent zal zeggen dat ik een bevlogen mens ben met veel passie en drive. En dat klopt allemaal. Nu hoor je dit niet van jezelf te zeggen, echter als je weet wie je bent, ben je ook goed in staat om te zeggen waar je kracht en zwakte ligt.

Mijn jeugd en de voorgeschiedenis van mijn familie bracht met zich mee dat ik als jongeman met veel angsten en onzekerheden aan mijn carrière begon. Verkeerde keuzes en een lage eigenwaarde leidde uiteindelijk tot problemen, lastige situaties en pijnlijke confrontaties met mijn omgeving.

Een van de meest pijnlijke momenten in mijn leven was afscheid nemen van mijn compagnon en de onderneming die we samen hadden. Ik had het bedrijf van het faillissement gered, de schuldeisers netjes betaald alleen verliet ik zelf het bedrijf met een schuld van meer dan € 100.000,00.

Ik streef na om een man van mijn woord te zijn. De belofte om mijn schuld terug te betalen werd een uitdaging die meer voeten in aarde had dan ik ooit had verwacht. Hoe kon ik een dergelijk groot bedrag terugbetalen van een modaal salaris en daarnaast de dingen blijven doen waar mijn hart naar verlangt?

Opgeven of doorgaan? Opgeven is geen optie, ik moest het antwoord vinden om op effectieve wijze veel geld te verdienen. Ga ik een bank beroven of wordt het een morele oplossing. De eerste oplossing is niet voor mij weggelegd, wat overbleef was succesvol zijn in de business waar ik in zat.

Ik leerde hoe je snel informatie tot je kunt nemen. Welke principes je helpen bij succes en hoe je dagelijks kunt blijven groeien richting je gewenste resultaat.

Een studie Hbo bedrijfskunde-verandermanagement, systeemdenken en teamcoaching ondersteunde mijn ontwikkeling en in enkele jaren groeide ik van staalmonteur naar directeur van een onderneming van 35 man. Principes als; afspraak is afspraak, lead by example en waarde leveren in het leven van de ander gaven keer op keer hetzelfde resultaat. Een gemotiveerd team, vaste loyale klanten en zeer hoge marges.

Van een middelmatige onderneming die het zwaar zou hebben gehad in de crisis heb ik samen met een team van professionals de organisatie kunnen ont-wikkelen, zodat vastgeroeste medewerkers hun passie terugkregen en in staat waren zichzelf elke dag weer te overtreffen. We ontwierpen producten die onze klanten graag wilde kopen, vonden ingangen in hoogwaardige complexe markten die hoge eisen stelden aan ons als team en stemden hier onze processen op af. Binnen 6 jaar bouwden we een internationale winstgevende miljoenen business met zeer hoge marges en tevreden klanten.

De les die ik leerde was simpel; voor elk probleem, hoe groot het ook lijkt, er is altijd een oplossing. En nu 9 jaar later na de keuze om mijn schuld in te lossen sta ik voor een volgende uitdaging. Met een koffer vol gereedschap, gevuld met jaren praktijkervaring, kennis en vele eigen verhalen wil ik andere ondernemers helpen hun bestemmingen te bereiken die zij met heel hun hart verlangen.

Om er voor te zorgen dat ik de beste waarde aan jou en jouw organisatie kan leveren heb ik een team van ervaren mensen om mij heen gebouwd. Professionals met een warm hart en de juiste ervaring om er voor te zorgen dat jouw resultaat gegarandeerd is.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Safety six

HvA Minor Ondernemerschap

Safety Six heeft zich gespecialiseerd in de productie en ontwikkeling van de nette, representatieve veiligheidsschoen.
Door het gebruik van de nieuwste technologie en beste ontwerpers kunt u stijlvol, maar vooral veilig over de werkvloer.

Heeft u interesse in de schoenen en zou u deze graag in het echt zien? Neem contact op met één van onze oprichters en wij komen graag met het prototype bij u langs. Be Safe, Look Good

Notulize

HvA Minor Ondernemerschap

Laat je interviews uitschrijven door onze ervaren schrijvers. Notulize is het platform voor transcriptiewerkzaamheden!

Vrijdag 27 april 2018

Tafelgast

Yvonne Toeset

EFT Master

'Ik ben afgestudeerd aan de Theaterschool als dansdocent. Na mijn opleiding heb ik gewerkt als danseres/choreografe en heb mijzelf verder ontwikkeld in acteren.
Na enkele jaren acteren voor theater, film en tv kwam ik begin jaren ’90 in aanraking met het trainingsacteren. Dit boeide mij, omdat ik ging ervaren wat het betekent bij te dragen aan het leerproces van anderen. Als actrice was ik al geïnteresseerd in de drijfveren van mensen en hoe die tot uiting komen via gedrag. Ik leerde nu hoe je gedrag kunt beïnvloeden.
In 1997 startte ik met mijn toenmalige partner, P’Act Partners in Acting. Een bureau voor trainingsacteurs. In 2002 ging ik alleen verder onder de naam EQlibre.

Met EQlibre kwam ook de behoefte aan verdieping in mijn werk. Datzelfde jaar werd ik gevraagd om als coach een breed opgezet ziekteverzuimtraject te begeleiden bij een afdeling van een grote financiële instelling. In ruim een jaar tijd heb ik ongeveer 40 leidinggevenden gecoacht. Dat heeft mij enorm geïnspireerd.

Ik ben me gaan scholen in coachingstechnieken, zoals The Work en EFT en mezelf gaan ontwikkelen als professioneel coach.

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld als een Life/Work coach die zakelijk functioneren verbetert door ook de persoonlijke vraagstukken hierbij te integreren.

Mijn passie voor EFT heeft me bij EFT Masters in Engeland en USA gebracht. Mijn behoefte om EFT in Nederland op de kaart te zetten, mondde uit in het organiseren van EFT Masterclasses en het schrijven van boeken. Inmiddels begint EFT bekend te worden onder een groter publiek. Ik ben blij daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Door mijn aansluiting bij de Engelse beroepsvereniging AAMET, probeer ik de kwaliteit van mijn EFT werk op een hoog niveau te houden.

Mijn loopbaan heeft vele wendingen gekend. Uiteindelijk gaat het bij mij allemaal om emotioneel vrij zijn, EQlibre.'

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Ilja de Haan

Hello 2 Healthy

STRALEND, RELAXED EN SLANK OP HET STRAND? GRIJP DAN NU JE KANS!
START MET AFVALLEN MET HET HELLO2HEALTHY SLANK PLAN.

Lotte Ninaber van Eijben

IDSKA

Lotte Ninaber van Eijben (1989) is
pedagoog en cultureel antropologe. De
affiniteit op het gebied van gender en
diversiteit begon al vroeg. Van kleins af
aan namen Lotte’s ouders haar mee naar
onderwijsprojecten in Malawi en
Indonesië.

Nog altijd bezoekt zij deze bijzondere plekken en houdt zij zich bezig met vraagstukken rondom diversiteit en gelijke kansen voor jeugdigen. Het leren begrijpen van mensen en hierbij buiten de kaders denken vindt Lotte erg belangrijk. Zij daagt hier anderen graag toe uit.

Lotte over idska. ``Met idska biedt ik training en advies over thema's waar iedereen in meerdere of mindere mate mee te maken heeft. Mijn streven is het bieden van praktische vaardigheden waar je de volgende dag mee aan de slag kan. Verder richt ik me op bewustwording en het prikkelen van empathie. Samen zetten we de eerste stap naar het loslaten van stereotype beelden met als doel gelijke kansen voor jeugdigen.``

Vrijdag 20 april 2018

Tafelgast

Mo Hersi

Podiumkunstenaar

“Ik voelde me vroeger vaak vergeten. Het voelde alsof ik thuis niet werd gezien. Alle aandacht ging uit naar mijn oudere broers en jongere broertje. Hierdoor ging ik elders aandacht zoeken, waardoor ik me steeds meer ging afzonderen van mijn familie en zelfs dreigde te vervreemden van hen. Hierdoor voelde ik mij erg eenzaam...”

“Dit gevoel gun ik niemand en is de reden waarom ik doe wat ik doe. Ik wil dat iedereen weet dat ze er mogen zijn en actief deel uitmaken/uit kunnen maken van de samenleving.”

Tegengeluid van een geslaagde vluchteling

Mo Hersi wil een tegengeluid geven. “Misschien wel het beste voorbeeld ooit van een geslaagde vluchteling.” Hij zegt: “En ja, er zijn soms ook rotte appels.”

Alle verschillende instanties maken het niet altijd even makkelijk, vanwege de papierwinkel.

“In Nederland wordt door heel veel vrijwilligers echt heel goed werk verricht als het gaat om hulp aan vluchtelingen. Daar wil ik aandacht voor. Ik wil ze een hart onder de riem steken.”

Volgens Hersi zijn er te weinig mensen die polarisatie afwijzen en zeggen: “We gaan het anders doen. We gaan het gesprek aan.” Hersi: “Daarom liep ik met windkracht 6 over de Afsluitdijk om een statement te maken.” Tijdens deze voettocht volgden zo’n 300.000 mensen Mo The Messenger via Facebook.

Klik op een gast voor meer info
Pitch
Valee

Valee

Hva Minor Ondernemerschap

Undertone

Undertone

Hva Minor Ondernemerschap

Winnaar

Undertone!

Vrijdag 13 april 2018

Tafelgast

Maaike Elise van Steenis

Trainer & Coach

Mijn naam is Maaike van Steenis en ik ben een enthousiaste, bevlogen Rotterdamse met een hart voor cultuur. Ik ben ruim 10 jaar als zelfstandige werkzaam in de culturele sector.

Maaike van SteenisToen ik begon als ondernemer in de creatieve sector deed ik van alles. Ik gaf workshops gedichten schrijven aan kinderen en volwassenen, maakte deel uit van een muziektheatergroep en had een eigen theateract op festivals. Het belangrijkste deel van mijn werk bestond uit zakelijk leiderschap en fondsenwerving voor een groot aantal (podium)kunstprojecten.

Het vinden van financiering voor projecten werd steeds lastiger, omdat sinds de bezuinigingen in de culturele sector de subsidiebudgetten afnamen en de fondsen enorm overvraagd werden.

Ik moest, als zakelijk leider, onderhandelen met bijvoorbeeld acteurs of musici over honoraria. De bedragen die ik hen kon aanbieden waren zo verschrikkelijk laag dat ik er zelf onmogelijk achter kon staan. Ik vind kunst namelijk enorm belangrijk, en vind daarom ook dat de makers een fatsoenlijk honorarium moeten krijgen! Daarnaast verdiende ik zelf ook haast niks en daar baalde ik natuurlijk van.

Op 1 januari 2012 stopte ik daarom met mijn werk als zakelijk leider en fondsenwerver om me te gaan richten op het coachen van kunstenaars en creatieve ondernemers. Inmiddels doe ik dat dus alweer een aantal jaar met heel veel plezier.

Ik geniet enorm van mijn werk, en deel graag mijn kennis zodat kunstenaars en creatieven kunnen leren hoe zij een goed inkomen kunnen verdienen met hun kunst. Zodat ze de vrijheid hebben om zich volledig te kunnen richten op hun bijdrage aan een mooiere wereld.

Klik op een gast voor meer info
Pitch
Ongekend!

Ongekend!

Hva Minor Ondernemerschap

Strack

Strack

Hva Minor Ondernemerschap

Winnaar

Ongekend!

Vrijdag 6 april 2018

Tafelgast

Kelvin Welling

Personal Freedom Coach / Online Trainer / Visionair / Owner bij De SuccesDokter

Ik hou van openheid en eerlijkheid. Kwetsbaarheid is kracht en dit durf ik te tonen. Ik weet precies wat ik wil en help jou graag hetzelfde te ontdekken.

Als je jezelf herkent in deze punten dan zijn dit misschien ook de dingen waar je wakker van ligt. Dit zijn de zaken die je pijn doen. Waarschijnlijk loop je ervan weg. Je wilt dit niet voelen. Of misschien ben je er al zo gewend aan geraakt, dat je er niet eens meer bewust van bent. Misschien ben er wel bewust van maar je weet niet hoe je dit kunt veranderen. Ik begrijp hoe je je voelt. Daar hoef ik je niet voor te kennen. Waarschijnlijk hebben we andere levenservaringen, maar de mechanismen van pijn, verdediging, aanval en schuld, zijn voor ieder mens hetzelfde. Als er één ding is waar ik een expert in ben dan is het pijn. In het vasthouden van pijn. Maar ook in het anderen de schuld geven van deze pijn. En in de loop der jaren heb ik geleerd om mezelf los te koppelen van deze pijn, te helen, te vergeven, te kunnen accepteren wat is. We zijn niet ons verleden, niet de gedachten en emoties die daarbij horen. Niet je denken. Dus waarom zouden we ons nog langer hiermee identificeren?

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Marnix Stassen

Workshop Facilitator - Different Drums

Marnix Stassen geeft percussie workshops aan bedrijven met teambuilding als belangrijkste uitgangspunt. Dat deed hij door heel Europa en Azië.

Vrijdag 23 maart 2018

Tafelgast

Jikkie Has

Spreker, ondernemer en trainer over Zakelijk Zelfvertrouwen

Vind jij het als ondernemer lastig om datgene dat jij graag wilt doen om te zetten in een succesvol bedrijf? Het lukt je bijvoorbeeld niet om klanten aan te trekken of je vindt het lastig om de juiste tarieven te vragen? Je bent niet de enige!

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om je als ondernemer te onderscheiden van de massa. Om jouw passie te volgen en tegelijkertijd succesvol te zijn. Door vallen en opstaan én het volgen van diverse opleidingen heb ik een stappenplan ontwikkeld dat jou ook kan helpen een succesvolle ondernemer te worden.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Claudio Fray

Founder & Coach @Fray Fit

Hi! Mijn naam is Claudio Fray, Personal Trainer en eigenaar van FRAY FIT. Met een achtergrond in geneeskunde en voeding & diëtetiek aangevuld met personal training opleidingen mag ik dagelijks veel mensen begeleiden tot een fittere levensstijl die ze écht eigen kunnen maken.

Een lifestyle die logisch is, in plaats van eentje die je moet ``volhouden``.

Ik weet zelf hoe het is om ongelukkig te zijn met je lichaam. Ik werd op school enorm gepest en heb later ook altijd moeite gehad met wat ik in de spiegel zag. Maar nu niet meer. En dat komt niet alleen door wat er in de spiegel is veranderd, maar ook door wat er tussen mijn oren is veranderd.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 250 individuen begeleid om de resultaten te behalen die ze graag willen. Ik geloof als professional dat personal training meer dan alleen training is. Het is het coachen van de persoon. Het is de persoon voor mij als individu laten zien dat er zoveel meer in zijn/haar leven zit dan ze in eerste instantie denken.

Het geheim van mijn succes is mijn passie en mijn mindset. Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn cliënten en voor mijn omgeving en geef daarom nooit op.

``I don't stop when I'm ready. I stop when I'm done.``

Ik hoop dat ik jou mag inspireren om meer uit het leven te halen en je beste leven te leiden!

- Claudio

Vrijdag 16 maart 2018

Tafelgast

Etienne Kreutzer

Plan to Behaviour en De Nieuwe Rede

Vanuit Plan to Behaviour zorgt Etienne Kreutzer ervoor dat opdrachtgevers effectief informatie overdragen. Hij begeleidt interne verandertrajecten en campagnes, in de rol van conceptontwikkelaar, procesbegeleider en spreker. Door zijn ervaring op zowel het inhoudelijke als procesmatige vlak, is hij in staat om een aanvulling te zijn op een team of om een nieuw project te beginnen vanaf nul. Hij maakt het plaatje compleet door zowel oog te hebben voor de inhoud als het proces, en niet alleen te kijken naar de oplossing maar ook oog te hebben voor de benodigde communicatie rondom de oplossing.

Door zijn kennis en ervaring is hij ook een veel gevraagd gastdocent en spreker. Thema’s die hij bespreekt zijn gedragsbeïnvloeding en overtuigende communicatie. In deze laatstgenoemde onderwerpen coacht hij ook sprekers, zodat zij betere lezingen gaan geven. Sprekersbureau Praat is de dienst die hij hiervoor oprichtte.

Al het werk dat Etienne uitvoert komt voort uit een interesse in (effectieve) informatieoverdracht, maar ook vanuit een gedrevenheid om meer te halen uit de beschikbare middelen en mensen. ‘Het laten landen van een boodschap’ en mensen motiveren, dat is werk voor Etienne.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Evelien de Jong

Oprichter 'Ik wil een kind'

De uitkomst van je leven is altijd ongewis, maar het levenspad dat je bewandelt? Die plattegrond maak je zelf. Maar het gaat niet vanzelf, je moet wel in actie komen. Op tijd de juiste dingen doen. Wil jij carrière maken in privé zaken? Geef je op voor de KinderwensScan. Dat is een gratis persoonlijk gesprek van een half uur, waarin we samen jouw situatie onderzoeken.

Ronald Heister

CEO - RHPR International Holding B.V.

Ronald Heister Public Relations promotes the interests of a person, business, product or service and profiles it in a personal and creative way. Results are achieved by thinking up and implementing strategies which link the interests of the contractor with those of others. Core values in this process are integrity, trust, inspiration, creativity, sensibility and continuity. Ronald Heister Public Relations believes in corporate responsibility as an important background condition when targeting profit and growth.

Your Fund

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar ronde 3

Wij zijn YourFund.
YourFund wil investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk maken en ervoor zorgen dat jij een maximaal rendement behaald uit je investering.
Tevens heeft YourFund een maatschappelijk doel: het woningtekort in Nederland tegengaan. Nederland kampt namelijk met een woningtekort van 83.000 woningen per jaar dit komt voort uit een tekort aan financieringsmogelijkheden voor projectontwikkelaars.

YourFund ondersteunt vastgoedontwikkelaars bij het verkrijgen van hun gewenste financiering die zij door het uitgegeven obligatie hopen binnen te halen. Dit doet YourFund door doelgerichte marketingcampagnes uit te voeren voor de vastgoedontwikkelaar en door de obligaties op de blockchain vast te leggen.

Wij maken investeren in vastgoed toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij dankzij een revolutionaire manier van investeren met vastgoedobligaties: middels blockchain. Samen met jou als investeerder helpen wij bij de realisatie van nieuwbouwprojecten in Nederland en pakken wij de krapte op de woningmarkt aan.

Bij de projecten waarmee YourFund samenwerkt kun je al instappen vanaf slechts 100 euro en wij houden het gemakkelijk: wij hanteren lage instapkosten, je kunt op elk moment in- of uitstappen en je kunt rekenen op een goede jaarlijkse rente van 4,5%. Klinkt aantrekkelijk, niet? Schrijf je nu in en start binnenkort met wat wij “het nieuwe investeren” noemen.

Vrijdag 2 maart 2018

Tafelgast

Frank Verberne

Ervaringsdeskundige - Auteur - Trainer en persoonlijke coach

ONZE MISSIE: DE HELFT MINDER ONGEWENSTE VRIJGEZELLEN IN 2025
Dit ga ik met mijn team bereiken door jaarlijks minimaal 25.000 vrijgezellen te bereiken en hen gratis mijn expertise aan te bieden door middel van online consults tijdens mijn wekelijkse spreekuur, lezingen, workshops en tips via blogs. Daarnaast wil ik hen verder helpen met de kennis uit mijn boek, persoonlijke coaching en groepstrainingen.

WAAROM? OMDAT IEDEREEN HET WAARD IS OM LIEFDE TE ONTVANGEN!

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Tilly van Veen

Creator en Trainer van Workshops en Trainingen voor ouders van pubers

Ik ben Tilly van Veen-Jägers. Ik help jou als ouder van een puber bij de opvoeding van je zoon of dochter zodat je vol zelfvertrouwen zelf alle puberproblemen kunt oplossen. Daardoor krijg je rust in huis en meer tijd voor jezelf, oftewel “Less Stress”. Ik ben sinds ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandige binnen UNiK (U en ik) Training en Coaching. Allereerst als diagnostisch werkende, vervolgens als coach, communicatie- en opvoeddeskundige.

Het is mijn passie om jou als ouder te helpen bij de opvoeding van je zoon of dochter tijdens de puberteit. Als moeder van twee (inmiddels volwassen zonen) weet ik dat dit een geweldige tijd maar ook een stressvolle tijd kan zijn. Als ik destijds had geweten wat ik nu weet dan had ik het zowel voor mijn kinderen als voor mijzelf een stuk gemakkelijker kunnen maken.

Vrijdag 23 februari 2018

Tafelgast

Nienke van Dijk

Personal Leadership Coach - Speaker - Author - Interim/ freelance HR Professional

Wat ik doe? Ik coach mensen.
Waarin? In veerkracht.
Hoe? Door ze te helpen kiezen en voortgang te laten bewerkstelligen.

Een van mijn persoonlijke drijfveren is progressie. Ik word blij van leren, groeien en ik help mensen daar graag bij.

Alles is met elkaar verbonden en daarom geloof ik in totaalpakketten waarbij jij de gemene deler bent.

Iets meer over mezelf in het kort:

Woont in Amsterdam
Geboren in 1980
Sportief
Ondernemers mindset
Persoonlijke missie: Moving forward to my full potential.
Reiziger
Groei
Boeken lezer
Koken? Water koken is mijn specialiteit
Dankbaar voor de lieve mensen om mij heen

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Roelf Hut

Inspirator, motivator, spreker, auteur - Moving Spaces

Mijn naam is Roelf Hut, trainer Klantgerichtheid met een open blik naar de veranderende wereld. Via mijn uitbreidbare Klantgerichtheidstraining kijkt ook u out-of-the-box naar uw mogelijkheden en ‘eigen-aardigheden’. Geluk in het werk, de balans tussen werk en privé en zelfverwerkelijking zijn de centrale thema’s – passie, ernst, zelfreflectie en een vleug humor de vaste ingrediënten.

Ik deel mijn passie voor klantgerichtheid graag met u.

Sarah Jansen

Founder Sarah Choice

Ik wil graag een platform creëren voor ondernemende bloggers, vloggers en ondernemers. Mijn doel is om een (gratis) cursus aan te bieden. Het draait dus niet om geld maar om goodwill.

Vrijdag 16 februari 2018

Tafelgast

Wannes van Doren

Owner & Founder Van Doren Coaching

Wat als je man bent in een hetero huwelijk en erachter komt dat je op mannen valt? Dat had Wannes en richtte #2BeYouMen op.
Klik op een gast voor meer info
Pitch

Mustafa Jebari

NO Labels

No Labels Inc. begeleidt individuen, teams en organisaties in het succesvol samenwerken met een diversiteit aan mensen.

Vanuit de overtuiging dat inclusie de sleutel is tot het creëren van divers samengestelde high performing teams en organisaties. Mensen die zich gezien en gewaardeerd voelen, zijn eerder geneigd succesvol bij te dragen aan de organisatie en betekenis te hebben voor de mensen om hen heen.

In alles wat wij doen, dragen wij dan ook bij aan een inclusieve (werk)omgeving, waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit, vaardigheid, seksuele geaardheid, religie of welke andere aspecten van verschil dan ook. Omdat wij geloven in een wereld waarin de mens en niet de labels centraal staat.

No Labels ontwikkelt en faciliteert programma’s gericht op leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en coaching. Dit doen wij onder meer middels:

Inclusive leadership programma’s
Diversiteitstrainingen
Unconsious bias workshops
Dialoogsessies
Team- en leiderschapscoaching
Training en begeleiding van recruiters en selecteurs
Lezingen, webinars en boeken

Je kunt No Labels Inc ook inschakelen voor:
D&I consultancy, assessments and education (cookross.com)
‘Over de streep’ workshops voor volwassenen (btcnederland.nl)

Ruth Nahumury-van de Poll

Auteur NO Labels

No Labels Inc. begeleidt individuen, teams en organisaties in het succesvol samenwerken met een diversiteit aan mensen.

Vanuit de overtuiging dat inclusie de sleutel is tot het creëren van divers samengestelde high performing teams en organisaties. Mensen die zich gezien en gewaardeerd voelen, zijn eerder geneigd succesvol bij te dragen aan de organisatie en betekenis te hebben voor de mensen om hen heen.

In alles wat wij doen, dragen wij dan ook bij aan een inclusieve (werk)omgeving, waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit, vaardigheid, seksuele geaardheid, religie of welke andere aspecten van verschil dan ook. Omdat wij geloven in een wereld waarin de mens en niet de labels centraal staat.

No Labels ontwikkelt en faciliteert programma’s gericht op leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en coaching. Dit doen wij onder meer middels:

Inclusive leadership programma’s
Diversiteitstrainingen
Unconsious bias workshops
Dialoogsessies
Team- en leiderschapscoaching
Training en begeleiding van recruiters en selecteurs
Lezingen, webinars en boeken

Je kunt No Labels Inc ook inschakelen voor:
D&I consultancy, assessments and education (cookross.com)
‘Over de streep’ workshops voor volwassenen (btcnederland.nl)

Vrijdag 9 februari 2018

Tafelgast

Anne Buiskool

Goed Gescheiden Ouders

Mediator, begeleider van scheidingscereremonies en auteur van het boek “Hoe vertellen we het de kinderen” Respectvol scheiden als een nieuw begin. Daarnaast ben ik K.I.E.S. coach (Kind In Echtscheiding Situatie)

Ervaringsdeskundige
Met de vader van mijn dochter gaf ik co-ouderschap vorm in een duurzame relatie*. Onze dochter is blij met hoe wij dat gedaan hebben. De keuze om ouders te helpen om respectvol te scheiden en respectvol te blijven na de scheiding komt voort uit het besef dat wat wij deden voor veel meer ouders mogelijk is.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Jacques Hoendervangers

Managing Director Pathé (Alg. directeur Airmiles)

Sinds augustus 2018 is Jacques Hoendervangers aangesteld als de Managing Director Pathé. Hij maakt de switch van Airmiles.

Olaf Goulooze

Oprichter Airline-Refund

Airline-Refund helpt je succesvol claimen zonder stress. Bespaar jezelf veel tijd, ergernis en hoge kosten
Herken je dit? Je moet uren (of misschien wel een hele nacht) wachten op de (buitenlandse) luchthaven. Want je vlucht heeft vertraging of is geannuleerd. Je hebt je aansluitende vlucht gemist, je bent geweigerd of je vlucht is overboekt. Heel vervelend allemaal. Lees verder op onze homepage.

Vrijdag 2 februari 2018

Tafelgast

Albert Buschgens

Mentalcoach

Ik begon in 1993 als ondernemer en in 2007 als coach. Eerst als business- en mental/life coach, maar nadat steeds meer cliënten kwamen voor alle soorten angsten, fobieën, trauma's, stress en burn-out, ben ik me daar verder op gaan specialiseren.

Het is geweldig om mensen te zien veranderen naar BETER. Het is mooi om te zien dat angsten en stress dat voorheen aanwezig was voor 95 tot 100% te zien verdwijnen.

Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen te coachen zodat zij een gelukkiger leven hebben, zonder angst, fobie, trauma of stress.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Evelien de Jong

Oprichter 'Ik wil een kind'

De uitkomst van je leven is altijd ongewis, maar het levenspad dat je bewandelt? Die plattegrond maak je zelf. Maar het gaat niet vanzelf, je moet wel in actie komen. Op tijd de juiste dingen doen. Wil jij carrière maken in privé zaken? Geef je op voor de KinderwensScan. Dat is een gratis persoonlijk gesprek van een half uur, waarin we samen jouw situatie onderzoeken.

Rayen Rudrasigh

Freelance journalist/radiomaker

Freelance journalist/radiomaker bij AmsterdamFM. Is hard bezig met aan de weg te timmeren.

Vrijdag 19 januari 2018

Finale uitzending HVA pitchcontest

 

Juryleden

Roeselien Wekker

Trainer, Presentatrice, Oprichter Master + Pitch You

Mijn passie is verbinding en vooruitgang, hier werk ik dagelijks aan om dit te bewerkstelligen bij mezelf en bij mijn klanten. Mijn carrière startte als professioneel artieste tussen 1992 en 2010.

Nadat ik ruim twintig jaar op het podium en voor de camera van televisie had gestaan voelde ik dat het tijd was om mijn kennis en vaardigheden door te geven. Hiervoor wilde ik eerst heruitvinden wie ik zelf was. Dit deed ik door 1,5 jaar naar het buitenland te vertrekken en goed te luisteren naar wat mijn intuïtie mij vertelde. Mijn eerste passie als artieste had ik verwezenlijkt nu wilde ik een tweede passie vinden die mij net zoveel voldoening zou geven als het artiestenvak. Dit vond ik in Pitch You! en Master You

Sinds 2011 train en coach ik ambitieuze professionals in de drie belangrijkste stappen naar een leven gedreven vanuit visie, waarden en talenten. Een leven waar men van grote waarde voor een ander en zichzelf kan zijn , namelijk;

Zelfkennis, presentatie en profilering.

Naast verschillende training en coaching technieken ben ik naast het afronden van de NLP Practitioner ook NLP coach. Graag combineer ik verschillende coachingtechnieken tijdens mijn sessies en trainingen en gebruik ik daarbij mijn eigen inschattingsvermogen. Deze put ik uit twintig jaar ervaring als professioneel performer en docent (sinds 1997)

Judith Webber

Motivational Speaker

Ik ben al m’n hele leven gefascineerd door puurheid (in lijn met jezelf werken & leven), omdat het mijn grootste levensles is om helemaal te mogen zijn wie ik ben. Zo was ik vroeger een teruggetrokken meisje die haar stem niet eens durfde te verheffen bij het bestellen van een harinkje bij de visboer. Ik stelde in m’n werk allerlei vragen maar niet, uit angst dom gevonden te worden of lastig of teveel. Ik liet m’n mening niet blijken uit angst voor afwijzing. Ik wist niet goed wat ik wilde, omdat ik zo gericht was op de buitenwereld. Nu ben ik spreker, leid ik trainers op in m’n eigen gedachtegoed, coach ik mensen naar meer JA zeggen tegen zichzelf in het leven en schrijf ik boeken. Ik heb dus een aardige ont-dekkings-reis gemaakt en ik blijf onderweg, want gelukkig ben ik nooit uitgeleerd. Ik neem je graag mee op reis, wie weet steek ik je aan.

Eddie Tjon Fo

Schrijver van het boek “Why of Everything” | Founder Sparkwise

Ik ben bijna 59, ondernemer, onderzoeker, investeerder, muzikant, auteur en levensgenieter.
Mijn persoonlijke missie is de essentie van menselijk gedrag en gevoel inzichtelijk te maken. Ik registreer dat 7 miljard mensen op onze planeet bezig zijn gevolgen en symptomen te bestrijden vanuit een natuurlijk gedrag dat aangestuurd wordt door het menselijk brein. Door de huidige kennis over DNA, neurowetenschap en epigenetica te combineren ben ik tot de conclusie gekomen dat we niet goed begrijpen wat de oorzaak is. Ik heb de oorzaak bij de werking van het menselijk brein gelegd. Hierbij leg ik breinen van leidinggevenden, medewerkers, coaches, trainers en docenten uit hoe het brein werkt. Dit resulteert in een bijzondere interne breinrelatie tussen onderbewustzijn en bewustzijn van de aanwezigen en brengt het brein in structureel gelukkige status.
Klik op een gast voor meer info
  Pitch

DateLab

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar Ronde 1

DateLab is een jong en bruisend team, bestaande uit vier jonge ondernemers. Vanuit passie werkt het team. Alle vier ervaren we dat de hele datewereld ingericht is op het singleleven en precies daar willen we verandering in aanbrengen. De datewereld mag ook focus hebben op relaties. We zijn creatief, kordaat en bovenal professioneel. We zetten ons eigen netwerk in om het onderste uit de kan te halen voor onze klant.

Your Fund

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar ronde 3

Wij zijn YourFund.
YourFund wil investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk maken en ervoor zorgen dat jij een maximaal rendement behaald uit je investering.
Tevens heeft YourFund een maatschappelijk doel: het woningtekort in Nederland tegengaan. Nederland kampt namelijk met een woningtekort van 83.000 woningen per jaar dit komt voort uit een tekort aan financieringsmogelijkheden voor projectontwikkelaars.

YourFund ondersteunt vastgoedontwikkelaars bij het verkrijgen van hun gewenste financiering die zij door het uitgegeven obligatie hopen binnen te halen. Dit doet YourFund door doelgerichte marketingcampagnes uit te voeren voor de vastgoedontwikkelaar en door de obligaties op de blockchain vast te leggen.

Wij maken investeren in vastgoed toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij dankzij een revolutionaire manier van investeren met vastgoedobligaties: middels blockchain. Samen met jou als investeerder helpen wij bij de realisatie van nieuwbouwprojecten in Nederland en pakken wij de krapte op de woningmarkt aan.

Bij de projecten waarmee YourFund samenwerkt kun je al instappen vanaf slechts 100 euro en wij houden het gemakkelijk: wij hanteren lage instapkosten, je kunt op elk moment in- of uitstappen en je kunt rekenen op een goede jaarlijkse rente van 4,5%. Klinkt aantrekkelijk, niet? Schrijf je nu in en start binnenkort met wat wij “het nieuwe investeren” noemen.

Winnaar Finale

Your Fund

Vrijdag 12 januari 2018

Tafelgasten

Anand Swami Persaud

Oprichter 'The Blooming Human'

The Blooming Human is door mij, Anand Swami Persaud, opgericht. De naam 'The Blooming Human' is voortgekomen uit mijn 2e voornaam Pankaj.

Jennifer Delano

PR Goeroe & Entrepreneur

”PestenIsNietLeuk’’ is een initiatief van Jennifer Delano. Haar doel is om hiermee duidelijk te maken dat pesten een gedrag is wat niet getolereerd mag worden in deze wereld. Deze beweging begon te rollen toen ze live op RTV Noord-Holland geïnterviewd werd over haar boek; ‘’Dagboek van een gepest kind.’’ Met dit boek levert Jennifer Delano, als ervaringsdeskundige, het eerste autobiografisch dagboek van iemand die gepest is op de Nederlandse markt. Het is een toegankelijke bijdrage aan de acceptatie van worden gepest. Het openhartige verhaal is te vinden via: www.dagboekvaneengepestkind.nl. Tijdens het interview werd gevraagd wat zij nog meer van plan was om tegen pesten te doen. Zij antwoordde dat ze al jarenlang een domein hiervoor in gedachte had met de naam ‘’Pestenisnietleuk.nl’’.

Voor het ze het wist werd er een site opgericht. Hier werden in korte tijd steeds meer verhalen van mensen gedeeld met dezelfde ervaringen. Daarnaast werd de website compleet met een grote verzameling van boeken en spellen om pesten tegen te gaan. De jaren erna is de focus steeds meer komen te liggen op ‘het voorkomen van pesten’ i.p.v. ‘hoe om te gaan nadat je gepest bent’? Want uiteindelijk bleek de wens te liggen bij het bij de kern aanpakken van het probleem en dat is natuurlijk dat pesten moet worden voorkomen. Vanuit deze invalshoek is het spel WeFace.it ontwikkeld. Op www.WeFace.it vind je alle informatie hierover!

Klik op een gast voor meer info
  Pitch

Your Fund

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar ronde 3

Wij zijn YourFund.
YourFund wil investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk maken en ervoor zorgen dat jij een maximaal rendement behaald uit je investering.
Tevens heeft YourFund een maatschappelijk doel: het woningtekort in Nederland tegengaan. Nederland kampt namelijk met een woningtekort van 83.000 woningen per jaar dit komt voort uit een tekort aan financieringsmogelijkheden voor projectontwikkelaars.

YourFund ondersteunt vastgoedontwikkelaars bij het verkrijgen van hun gewenste financiering die zij door het uitgegeven obligatie hopen binnen te halen. Dit doet YourFund door doelgerichte marketingcampagnes uit te voeren voor de vastgoedontwikkelaar en door de obligaties op de blockchain vast te leggen.

Wij maken investeren in vastgoed toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij dankzij een revolutionaire manier van investeren met vastgoedobligaties: middels blockchain. Samen met jou als investeerder helpen wij bij de realisatie van nieuwbouwprojecten in Nederland en pakken wij de krapte op de woningmarkt aan.

Bij de projecten waarmee YourFund samenwerkt kun je al instappen vanaf slechts 100 euro en wij houden het gemakkelijk: wij hanteren lage instapkosten, je kunt op elk moment in- of uitstappen en je kunt rekenen op een goede jaarlijkse rente van 4,5%. Klinkt aantrekkelijk, niet? Schrijf je nu in en start binnenkort met wat wij “het nieuwe investeren” noemen.

Demolition Room

HvA Minor Ondernemerschap

Laat je even lekker gaan met vrienden, familie en collega's bij de Demolition Room.

Vrijdag 5 januari 2018

 Tafelgasten

Eddie Tjon Fo

Schrijver van het boek “Why of Everything” | Founder Sparkwise

Ik ben bijna 59, ondernemer, onderzoeker, investeerder, muzikant, auteur en levensgenieter.
Mijn persoonlijke missie is de essentie van menselijk gedrag en gevoel inzichtelijk te maken. Ik registreer dat 7 miljard mensen op onze planeet bezig zijn gevolgen en symptomen te bestrijden vanuit een natuurlijk gedrag dat aangestuurd wordt door het menselijk brein. Door de huidige kennis over DNA, neurowetenschap en epigenetica te combineren ben ik tot de conclusie gekomen dat we niet goed begrijpen wat de oorzaak is. Ik heb de oorzaak bij de werking van het menselijk brein gelegd. Hierbij leg ik breinen van leidinggevenden, medewerkers, coaches, trainers en docenten uit hoe het brein werkt. Dit resulteert in een bijzondere interne breinrelatie tussen onderbewustzijn en bewustzijn van de aanwezigen en brengt het brein in structureel gelukkige status.

Sandra Doevendans

Antropologe, trainer en coach

Mijn naam is Sandra Doevendans. Ik werk sinds juli 2014 met veel plezier bij Blik op Talent. Het team voelt als één grote familie.

Ik werk als trainer en coach bij verschillende projecten van Blik. Ik heb culturele en sociale antropologie en ontwikkelingssociologie gestudeerd en probeer altijd met mensen de diepte in te gaan om erachter te komen wat er nu écht aan de hand is. Het is belangrijk om breed te kunnen zien wat er speelt zodat ik iemand goed kan helpen. Of je nou op zoek bent naar een coach, een betaalde baan of vrijwilligerswerk, het kan allemaal.

Mijn kwaliteiten zijn mijn enthousiasme, spontaniteit en mijn positieve levensvisie. Ik voel me erg betrokken bij wat er om me heen gebeurt, daarom ben ik naast mijn werk bij Blik op Talent ook nog Statenlid van Noord Holland.

Klik op een gast voor meer info
  Pitch

DateLab

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar Ronde 1

DateLab is een jong en bruisend team, bestaande uit vier jonge ondernemers. Vanuit passie werkt het team. Alle vier ervaren we dat de hele datewereld ingericht is op het singleleven en precies daar willen we verandering in aanbrengen. De datewereld mag ook focus hebben op relaties. We zijn creatief, kordaat en bovenal professioneel. We zetten ons eigen netwerk in om het onderste uit de kan te halen voor onze klant.

Chef’s Ghee

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar ronde 2

Ghee wordt steeds bekender in de westerse wereld, maar er zijn nog steeds veel mensen die niet weten wat ghee nou eigenlijk is. En dit terwijl het al eeuwen gebruikt word in India als een van de belangrijkste ingrediënten van de Ayurvedische keuken.

Ghee is zuiver botervet, heeft nootachtige aroma en is geschikt om verhit te worden tot een temperatuur van 250℃. Perfect dus voor bakken, braden of frituren. Bij hoge verhitting komen er geen schadelijke stoffen vrij wat bij roomboter, margarine & olie wel het geval kan zijn. Bovendien is ghee erg smaakvol en het versterkt de smaak van kruiden en specerijen wat je terug proeft in het eten.

Vrijdag 29 december 2017

 Tafelgast

Angela Roe

Antropologe en filmmaakster

Angela E. Roe, PhD is a cultural anthropologist, writer and filmmaker of Curaçaoan, Surinamese and Dutch descent. It is Roe’s passion to conduct solid anthropological research and to make her academic work accessible to large, non-academic audiences. Therefore, in 2012 she launched the Warwarú ImageNation Foundation, a nonprofit research, media and event organization that spotlights (Dutch) Caribbean tangible and intangible heritage, and that pursues ideological decolonization through a wide variety of events and research projects. Her foundation's first project was the award-winning documentary Sombra di Koló/The Shadow of Color (2014), on race and racism in Curaçao.
Klik op een gast voor meer info
  Pitch

Demolition Room

HvA Minor Ondernemerschap

Laat je even lekker gaan met vrienden, familie en collega's bij de Demolition Room.

Creative Boxing

HvA Minor Ondernemerschap

Wij van Creative Boxing zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met het koppelen van adverteerders aan pizzeria’s. De adverteerders komen in aanraking met de pizzeria’s doordat wij een reclameplek aanbieden aan de binnenkant van de pizzadozen.

Vrijdag 22 december 2017

 Tafelgasten

Sarah Notenboom

Designer & owner - Sarah's Sweeties

Ik ben Sarah Notenboom, een ronde dame die het pijnlijke probleem van wrijving van de bovenbenen uit eigen ervaring kent. Net als het gebrek aan leuk en goed passend grote maten ondergoed.

Zoals veel dames met rondingen houd ik van mode en leuke kleding. En ik wil niet beperkt worden in het dragen van rokjes, jurkjes en wijde broeken.
Daarbij hoort naar mijn idee ondergoed dat wrijvings-ongemakken verhelpt én er leuk uit ziet. Dat was de reden om Sarah's Sweeties te beginnen.

Na mijn werk als stylist bij diverse bladen zoals Viva en Cosmopolitan en als hoofdredacteur van Big is Beautiful, was het tijd om een lang gekoesterde droom tot leven te brengen. Een eigen grote maten lingerie collectie die praktisch en mooi combineert.

In de zomer van 2008 maakte ik mijn eerste proefmodel.
Na uitgebreid testen en de pasvorm aanpassen en het, met vallen en opstaan opzetten van een eigen bedrijf, is er sinds zomer 2010 de eigen webwinkel en collectie van Sarah's Sweeties.

Na al dat proefdragen ben ik zelf helemaal verslingerd geraakt aan de Sweeties. En ik hoop dat ze jou ook zullen bevallen en bevrijden van pijnlijke schurende bovenbenen en beperkingen in je kledingkeuze.

Sinds najaar 2016 heb ik beenmode aan het assortiment toegevoegd. Sarah's sokkies & panties. Deze zijn niet zelf ontworpen. Er zit wel mijn inmiddels grote kennis over pasvorm van kleding rond heupen, buik en benen achter. Een testpanel met verschillende breedte- en lengtematen variërend van maat 40 t/m 56 hebben heel veel beenmode gepast en beoordeeld op pasvorm, uiterlijk, afwerking en kwaliteit. Daar is een mooie basiscollectie panty's en sokken uitgerold. Met per product een duidelijke zelf ontwikkelde maattabel.

Michiel van Opzeeland

Oprichter Caffe la Strada

Caffè La Strada ,

Jouw mobiele Italiaanse koffiebar; La Bella Italia in la Bella Olanda (H) olanda. Uit klein Venetië “Amsterdam” Caffè La Strada op uw festival, feestje, event, bruiloft of markt. Maar ook In company binnen of buiten uw bedrijfsterrein. Vanuit onze Piaggio serveren wij de lekkerste Italiaanse koffie.

Wij kiezen er voor om onze biologische en fairtrade koffie op de ambachtelijke wijze te bereiden en het op persoonlijke wijze te presenteren.

Door de ambiance aan onze koffiebar waant u zich in klein Italië op 4 vierkante meter. Dit ervaart u tot in de kleinste details.

Dit is de kracht van Caffè La Strada

Onze koffie:

Koffie is onze passie en dat proef je. Met onze prachtige Mirage (wat is dat? Ander word wellicht?) en molens en onze prachtige koffie boon en kennis van het proces, weten wij onze gasten zo te verwennen dat we vaak horen; deze koffie moet met liefde gemaakt zijn. Als je dat één keer hoort, dan ben je sceptisch. Na het regelmatig te horen, zijn wij er zeker in gaan geloven … CAFFÈ AMORE …staat op het menu.

Klik op een gast voor meer info
  Pitch

Your Fund

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar ronde 3

Wij zijn YourFund.
YourFund wil investeren in vastgoed voor iedereen mogelijk maken en ervoor zorgen dat jij een maximaal rendement behaald uit je investering.
Tevens heeft YourFund een maatschappelijk doel: het woningtekort in Nederland tegengaan. Nederland kampt namelijk met een woningtekort van 83.000 woningen per jaar dit komt voort uit een tekort aan financieringsmogelijkheden voor projectontwikkelaars.

YourFund ondersteunt vastgoedontwikkelaars bij het verkrijgen van hun gewenste financiering die zij door het uitgegeven obligatie hopen binnen te halen. Dit doet YourFund door doelgerichte marketingcampagnes uit te voeren voor de vastgoedontwikkelaar en door de obligaties op de blockchain vast te leggen.

Wij maken investeren in vastgoed toegankelijk voor iedereen. Dit doen wij dankzij een revolutionaire manier van investeren met vastgoedobligaties: middels blockchain. Samen met jou als investeerder helpen wij bij de realisatie van nieuwbouwprojecten in Nederland en pakken wij de krapte op de woningmarkt aan.

Bij de projecten waarmee YourFund samenwerkt kun je al instappen vanaf slechts 100 euro en wij houden het gemakkelijk: wij hanteren lage instapkosten, je kunt op elk moment in- of uitstappen en je kunt rekenen op een goede jaarlijkse rente van 4,5%. Klinkt aantrekkelijk, niet? Schrijf je nu in en start binnenkort met wat wij “het nieuwe investeren” noemen.

Donkerlicht-Amsterdam

HvA Minor Ondernemerschap

Donkerlicht Amsterdam is een jonge onderneming opgericht begin 2017 door liefhebbers van design en interieur. Het bedrijf is gevestigd in de hoofdstad en richt zich op het ontwerpen van industriële lichtkunst. Donkerlicht Amsterdam maakt muur, hang- en tafellampen met een stoer en uniek eigen design. Elke lamp krijgt een eigen karakter wat een toevoeging is aan de identiteit van onze producten. Donkerlicht Amsterdam onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die er aan elk van onze lampen wordt besteed. De unieke beleving van licht en design komt samen in de lampen die wij maken. Een verrijking voor een ieder die houdt van interieur en/of industrieel design. Donkerlicht Amsterdam streeft ernaar om in de toekomst vele huishoudens, restaurants, bars en andere locaties te voorzien van een stukje Donkerlicht.

Vrijdag 15 december 2017

  Tafelgasten

Emmelie Zipson

Theatermaakster, Dagvoorzitter, Presentatrice, Actrice

Cliché’s zijn niet voor niets cliché’s: het zijn juist die dingen die we allemaal zó goed kennen dat ze een gegeven zijn, en we aan een paar woorden genoeg hebben om te weten waar het over gaat. En toch – of juist daarom – weet Emmelie Zipson ons in haar nieuwe voorstelling op geestige, kwetsbare en herkenbare wijze mee te nemen in haar zoektocht naar liefde, van de chemische samenstelling van verliefdheid tot de verscheurende pijn van teleurstelling. Hoe de eigenschappen die je eerst geweldig vond ineens grote bronnen van ergernis worden, of hoe je samen kunt ontsporen nadat je hartjes en sterren zag. Vol zelfspot en humor vertelt ze openhartig over haar mislukte relaties, die uiteindelijk tot een allesoverstijgend inzicht leidden: trouw zijn aan wat goed, en wat niet goed voelt – en daarmee de moeilijke beslissing om het droomplaatje los te laten en haar hart te volgen. De voorstelling roept bij ons allemaal de vraag op: hoe trouw zijn we eigenlijk aan onszelf?

Verkeerd Verbonden is de vijfde solo van actrice/zangeres Emmelie Zipson.

Tim_van_der_Vliet

Tim van der Vliet

Freedom Teacher

Tim van der Vliet is a qualified trainer in breathing techniques and author of several books on grounded spirituality and smart parenthood. In addition, he develops trading strategies for a hedge fund and has 4 children. He leads a hectic life, but he also loves doing nothing at times. For him, it is a high priority to keep an empty agenda. His mantra: “busy but no stress”.

Being personally trained by the world famous Wim Hof (aka ‘The Iceman’) in techniques to master the mind-body connection, he is convinced that breathing properly, helps one to feel calmer, become healthier and to better cope with stress. A theory that is supported by scientific institutions around the world.

Tim’s overall goal is to attain mental and physical freedom, in the most effective and time efficient way. His training method is called Body Zen and he describes it as a way to control your inner world, both mentally as physically, in only 10 minutes per day. And as the forever student is the best teacher, his methods are constantly subject to new experiences and improvements and incorporated into his teachings.

Charida Oumghar

Charida Oumghar

Creatief ondernemer en performer

Hallo, ik ben Charida Oumghar (1984) geboren te Amsterdam. Ik ben zelfstandig maar liefdevol en natuurlijk met een feestneus op groot gebracht in de Haarlemmermeer, een dynamische gemeente onder de rook van Schiphol.

Ik vind het heerlijk om te gieren van het lachen, dansen en goede gesprekken te voeren.

Klik op een gast voor meer info
  Pitch

Je Suit

HvA Minor Ondernemerschap

Je Suit is een duurzaam unisex pakkenlijn. Het zijn inside-out pakken die op vier verschillende manieren gedragen kunnen worden.

Chef’s Ghee

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar ronde 2

Ghee wordt steeds bekender in de westerse wereld, maar er zijn nog steeds veel mensen die niet weten wat ghee nou eigenlijk is. En dit terwijl het al eeuwen gebruikt word in India als een van de belangrijkste ingrediënten van de Ayurvedische keuken.

Ghee is zuiver botervet, heeft nootachtige aroma en is geschikt om verhit te worden tot een temperatuur van 250℃. Perfect dus voor bakken, braden of frituren. Bij hoge verhitting komen er geen schadelijke stoffen vrij wat bij roomboter, margarine & olie wel het geval kan zijn. Bovendien is ghee erg smaakvol en het versterkt de smaak van kruiden en specerijen wat je terug proeft in het eten.

Vrijdag 8 december 2017

Tafelgasten

Winnie Bosch

Dating en Casting director

Mijn naam is Winnie Bosch en ik ben al meer dan 20 jaar actief in de castingbranche. Na heel veel jaren als boeker en scout voor diverse castingbureaus en voor kindertelevisie in de productie te hebben gewerkt besloot ik een aantal jaren geleden een eigen scout/castingbureau te beginnen. In al die jaren heb ik honderden mensen leren kennen en een schat aan ervaring opgedaan, een dusdanig groot netwerk opgebouwd waar ik nu elke dag uit kan putten om tot de beste match voor de klant te kunnen komen. Ik ben altijd op zoek naar nieuw talent 0-100 jaar die ik ergens kan inzetten bij televisie shows.

Ik werk nog steeds elke dag met super veel plezier en passie aan foto-, commercial en advertentieopdrachten waarbij ik de juiste karakters, modellen & acteurs inzet. Ik zoek het liefst talent op straat, leuke aparte koppen die een frisse uitstraling & charisma hebben. Kortom mensen met net iets extra. Maar zeker ook echte superkids talenten voor www.winniekids.nl

Juist ook gewone mensen met een leuk apart gezicht of een gekke twist haal ik vers van de straat voor mijn opdrachtgevers zodat zij altijd nieuwe gezichten te zien krijgen, ik weet precies waar mijn kracht ligt en denk voor 100% mee met opdrachtgevers door snel een goed voorstel precies op maat aan te leveren. Ook mensen met een beperking die in de media iets willen doen probeer ik kansen te geven door ze op de kaart te zetten.

Als het even mogelijk is wil ik het liefst alle modellen in mijn bestand persoonlijk leren kennen. Ook de kennismaking met een klant vind ik heel belangrijk, dus kom ik tijdens een opname of een shoot meestal even kijken op de set. Winniecasting levert al jaren een betrouwbare transparante service die voor klant en model meteen voelbaar is.

Door onze samenwerking met www.winniekids.nl musical en theater lessen voor kids van 4-12 jaar putten we altijd uit een bron van nieuw fris kindertalent, broers & zussen en families.

Rutger Siebenga

Coordinator minor ondernemen HVA

Is ondernemerschap aangeboren? Ondernemerschap draait om een bepaald type gedrag en drive. Het eindresultaat is iniedergeval dat er iets van niets is gemaakt.
 Een ondernemer is in mijn ogen iemand die kansen ziet en het zelfvertrouwen heeft om risico’s te nemen Het basisprincipe is dat ondernemers zich niet aan de regels houden als ze met de regels niet kunnen krijgen wat ze willen Het zijn risiconemers.
Bij de Minor Ondernemerschap ben ik werkzaam als zijnde coach en assessor, zelf heb ik ook een haat liefde verhouding met regelgeving, dit heeft veelal te maken met de controlerende werking van regels in plaats van een motiverende werking. Mijn ervaringen zijn sterk internationaal en sport gerelateerd. Onder meer door het toepassen van ondernemerschap Spanje.
Klik op een gast voor meer info
  Pitch

DateLab

HvA Minor Ondernemerschap | Winnaar Ronde 1

DateLab is een jong en bruisend team, bestaande uit vier jonge ondernemers. Vanuit passie werkt het team. Alle vier ervaren we dat de hele datewereld ingericht is op het singleleven en precies daar willen we verandering in aanbrengen. De datewereld mag ook focus hebben op relaties. We zijn creatief, kordaat en bovenal professioneel. We zetten ons eigen netwerk in om het onderste uit de kan te halen voor onze klant.

De Snaaiplank

HvA Minor Ondernemerschap

In Septermber 2017 zijn wij, Sam & Ruben, De Snaaiplank begonnen. Wij zijn 2 enthousiaste bouwkundestudenten vol met energie en gekke ideeën. Tijdens de minor ‘ondernemerschap’ zijn wij hier helemaal mee los gegaan en hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken met deze (veel te lange) planken. Ons doel was: ‘een lachertje met een serieus verhaal’ en dit bleek goed te werken. Uiteindelijk werd het zo’n succes dat we de planken niet meer bij pa & ma in schuur konden maken maar het moesten uitbesteden. Ons doel is om te blijven groeien en te zorgen dat De Snaaiplank straks niet meer weg te denken is uit de horeca, als geschenkartikel en bij u thuis op tafel!

Vrijdag 1 december 2017

Tafelgasten

Peggy Grefkens

Stiefcoach

Stiefcoaching: Je samengestelde gezin en relatie weer op rolletjes
Van een moeizame relatie met je stiefkind tot ruzie met je partner over de opvoeding van jullie kinderen: een stiefcoach helpt jou en je partner om te gaan met lastige situaties.

Bij regulier ouderschap krijg je alle tijd om je nieuwe rol te ontdekken en daar in te groeien. Bij stiefouderschap werkt dat anders. Binnen een samengesteld gezin heb je te maken met andere dynamieken. De bescherming van je eigen kinderen kan voor ruzie zorgen tussen jou en je partner. In die lastige situatie moet je ook nog eens rekening houden met ex-partners, die vaak hoe dan ook een belangrijke rol in je leven spelen. Daarmee dealen zonder jezelf te verliezen is moeilijk. Niet voor niets gooit tweederde van de samengestelde gezinnen binnen vijf jaar de handdoek in de ring.

Norbert Huijzer

Sparringpartner & verandermanager

Ik geloof in samen, oplossingen vinden in samenhang tussen het menselijke en het zakelijke, om succes te kunnen krijgen moeten alle zaken op orde zijn, balans tussen zelf en van anderen leren, balans in nadenken en doen, gezond zijn uit vele elementen bestaat, waaronder lachen. Je moet het alleen doen, maar niemand kan het alleen, weten wie je echt bent en vandaar uit uw koers bepalen, blijven geloven in wat je doet, ook als zit het tegen, kwetsbaar durven te zijn, echt weten op basis van kennis is, dat vertrouwen heel erg belangrijk is, dat de key liefde is, voor jezelf, voor anderen, voor uw omgeving, professie en het leven. Ik geloof in balans tussen voelen, denken, intuïtie, weten en doen, dat zaken in een context plaatsen waardevol is, dat de meeste competenties te ontwikkelen zijn, dat compassie een van de mooiste menselijke eigenschappen is, dat de juiste doelen stellen belangrijk is, dat doelen ergens toe leidt, dat veranderen nodig is om uw doel te bereiken waarbij je het goede behoud en waarbij je weet wat niet veranderbaar is.

Noortje Janmaat

Video marketing Strateeg

Je vraagt je vast af wat een Video Marketing Strateeg doet. Om je dat uit te leggen neem ik je graag mee naar het jaar 2013 en sta ik op een kruispunt.

Ik maak een besluit dat mijn leven compleet verandert.

En ik kan je vertellen: ik kies niet voor het veilige pad.

Mensen uit mijn omgeving vragen zich af of ik wel de juiste keuze maak.

Ik ben in die tijd 30 jaar jong. En nogal ongelukkig met mijn baan als marketeer.

Het vertrouwen om een nieuw bedrijf op te starten is er.

Het gaat lukken. Alleen hoe, dat is een vraagteken.

1 ding weet ik zeker: ik wil niet langer voor een baas werken.

Ik heb nog geen website.
Ik heb geen visitekaartjes.

Ik ben er niet bepaald klaar voor, zeg maar.

Maar ach, ben je ooit ergens helemaal klaar voor?

Ik heb wel een fantastisch idee.

Ontstaan vanuit mijn eerste bedrijf door Noor. Dat is overigens het klassieke ‘het begon op een zolderkamertje’-verhaal.

Ruim 7 jaar run ik mijn webwinkel door Noor.
(meer op de website)

Klik op een gast voor meer info
  Pitch

Ruben van Duuren

Voorzitter/Secretaris Mission MIA

Stichting Mission M.I.A. – Marines in Action zet zich in voor de palliatieve zorg van kankerpatiënten. De missie is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Door middel van een super gave obstacle run waan jij je even in het leven van een Marinier.
Samen kunnen wij leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Vrijdag 24 november 2017

Tafelgasten
Peggy-Sue Figueira

Peggy-Sue Figueira

Interventionist, ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving

Peggy-Sue Figueira is professioneel interventionist, ervaringsdeskundige en onder andere bekend van de programma’s Verslaafd! en Utopia, waarin ze als interventionist optreedt. “Iedereen is waardevol en ik gun elke verslaafde een behandeling om dat weer in te zien. Ik help verslaafden, hun familie en naasten om actie te ondernemen. Ik overtuig mensen stappen te zetten om de verslaving te bestrijden. Naast publieke bewustwording wil ik ook dat een patiënt zich bewust wordt van zijn of haar verslaving. Pas dan kan een verslaafde open staan voor hulp.

Daarnaast is elk familielid onderdeel van de verslaving, dus ook zij hebben hulp nodig. Het stigma over de ziekte van verslaving is nog (veel te) groot. Het moet behandelend worden zoals kanker, want ook verslaving is een ziekte. Daar wil ik voor vechten! Bewustwording leidt tot actie. Bewustwording van het grote publiek leidt tot een ander beeld over de ziekte van verslaving. Mijn doel is om iedereen te laten praten over verslaving, de schaamte erover op te heffen en de verslaafden te motiveren naar herstel. Wanneer iedereen zich bewust is van de ziekte van verslaving, verandert het beeld van verslaving. Vervolgens kan er actie ondernomen worden!”

Diederik van Maren

Diederik van Maren

Schrijver van het boek 'Trouwen of Sex?'

Charmant. Geestig. Betrokken.
Zomaar wat woorden die Diederik van Maren (1964) omschrijven volgens mensen die hem goed kennen. Diederik woonde en werkte over de hele wereld, Londen, Ibiza, Israel, Libanon, Curaçao en Aruba. Als ondernemer in de horeca, vastgoed en de media. Al die ervaringen hebben hem een brede kijk op het leven gegeven en een flinke dosis mensenkennis.

Vrouwen voelen zich bij hem op hun gemak. En weten hem altijd te vinden voor adviezen op het gebied van daten, relaties en de liefde. Hij is ervaringsdeskundige als het gaat om daten en relaties. Praat vijf minuten met Diederik en je weet: dit is een inspirator, iemand die je kan helpen het beste uit jezelf te halen. Met The Love Show doet hij wat hij het liefste doet: mensen op het rechte pad zetten. Ze net dat duwtje in de rug geven dat ze nodig hebben. Op weg naar een fijner, beter leven – met de ideale partner.

Klik op een gast voor meer info
  Pitch
Brechje van Geenen

Brechje van Geenen

Professional Coaching & Scheidingsbegeleiding

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen in een ‘afscheidssituatie’, ik weet veel over verschillende rouwsoorten en fasen, de daarbij horende communicatiestijlen en patronen. Hiervoor pas ik technieken toe zoals Barrett Values, systemisch coachen, Byron Katie, Geweldloze Communicatie en IJsberg coaching, maar ik werk ook veel vanuit mijn intuïtie. Hoe ik er ook kom, de setting is een interactieve coaching met als doel een persoonlijke groei, en een ontwikkeling van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Professional Development, Human Recourses en Operations zijn sinds 2000, het begin van mijn loopbaan, mijn werkgebied. Ik werkte als HR professional bij McKinsey&Company, als consultant 3 jaar in Malawi en sinds 2015 voor Aberkyn. Deze jarenlange ervaring heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben: een allround HR expert, met zakelijk inzicht en kennis van project management.

Vrijdag 17 november 2017

Tafelgasten

Arturo Massaro

Coach & Trainer | Oprichter Dreamschool

Ik geloof dat iedereen een mooie grote droom heeft die hij/zij graag wil waarmaken. Toch doet meer dan 95% van de mensen te weinig om deze droom ook echt te realiseren.
De missie van Dreamschool is om jou zodanig te inspireren en te stimuleren d.m.v. training, coaching, webinars, verhalen, boeken, lezingen, film en concrete handvatten meegeven (de unieke LIFE-formule en de KRACHT-methode) dat jij je dromen wél gaat verwezenlijken. Als iedereen doet wat hij/zij echt wilt, dan hebben we ook geen conflicten meer en zijn er vooral gelukkige mensen op deze mooie planeet.

Visie daarbij is dat het voor iedereen haalbaar moet zijn. Ook de mensen die niet veel geld te besteden hebben en toch hun droom willen realiseren. Je investering voor het volgen van één van onze trainingen is dan ook vele malen lager dan bij andere training bureaus. Je zult wel moeten investeren om je commitment te laten zien.

Mascha Mooy

Oprichter Bye Bye Burnout

Mascha Mooy is de oprichter van Bye Bye Burnout. Zij is spreker en adviseur voor veel bedrijven en sparringpartner voor ondernemers over burn-out en stress.

Frans Zantman

Co-Founder Samenvijf

Samenvijf detacheert professionals binnen Zorg & Welzijn en de Overheid. Onze professionals krijgen iedere week de kans om een dag(deel) aan de slag te gaan bij een maatschappelijke organisatie, met behoud van salaris van vrije tijd en salaris. Op deze vijfde dag zetten we ons kosteloos in voor anderen, bijvoorbeeld voor de Vrienden van Vijf. Wij geloven namelijk dat als je de maatschappij iets mooier wilt maken, je bij jezelf moet beginnen.

Omdat onze professionals op de vijfde dag iets anders doen, halen ze meer plezier uit hun werk en krijgen ze meer energie en inspiratie. Een werkweek met nog meer zingeving en voldoening. Samenvijf laat zo mens en maatschappij bloeien.

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Ronald Heister

CEO - RHPR International Holding B.V.

Ronald Heister Public Relations promotes the interests of a person, business, product or service and profiles it in a personal and creative way. Results are achieved by thinking up and implementing strategies which link the interests of the contractor with those of others. Core values in this process are integrity, trust, inspiration, creativity, sensibility and continuity. Ronald Heister Public Relations believes in corporate responsibility as an important background condition when targeting profit and growth.

Vrijdag 10 november 2017

Tafelgasten
fiona harmsen

Drs. Fiona Harmsen

Cultuursocioloog & gastdocent 'Sustainable Leadership'

Geloof jij net als wij in de innovatieve kracht en toekomstige noodzaak van een diverse talentenpool, maar lukt het nog niet om concrete resultaten te boeken? Hebben jouw managers het te druk om van diversiteit prioriteit te maken, is het moeilijk om gekwalificeerde mensen te vinden of wil je een duurzame diversiteitsstrategie ontwikkelen?

Door de wetenschap van geluk in te zetten, bouwen wij een brug tussen de managers van nu en het talent van de toekomst. Samen veranderen we het paradigma van ‘het oude denken’ en maken wij jouw bedrijf klaar voor onze toekomst.

Laurens van der Horst

Laurens van der Horst

Oprichter Bureau Spraakwater

Bureau Spraakwater helpt ambitieuze mensen, teams en organisaties groeien door het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden.
Anke Verbruggen

Anke Verbruggen

Spreker & Uplifter

Anke Verbruggen faciliteert leiders & succesvolle ondernemers bij het maken van de volgende groeistap. Door ze bij elkaar te brengen in een onvergetelijke experience: de Leadership Mastermind.

'Ik zie succesvolle ondernemers als voorvechters van vrijheid, van overvloed, van liefde. Jij laat (indirect) zien aan de mensen om je heen: Het is mogelijk. Je bent vrij.'

Klik op een gast voor meer info
Pitch
Maxime Santen | FINN Amsterdam

Maxime Santen

Oprichter FINN Amsterdam

'In 2016 heb ik Finn Amsterdam opgezet, een duurzaam kledingmerk dat staat voor kleding die gemaakt wordt van een zeer goede kwaliteit biologische katoen. Onze sweaters kun je daarom zonder problemen echt heel vaak wassen: ze blijven er mooi uitzien. We willen dat het vanzelfsprekend wordt dat kleding gemaakt is van biologische katoen. En dat het vanzelfsprekend is dat kleding duurzaam is vanaf de eerste schakel in het produktieproces: de katoen zelf en de werkomstandigheden. Zo dragen we ons steentje bij aan het verbeteren van de kwaliteit van kleding, maar ook aan een ‘betere wereld’.'

Vrijdag 3 november 2017

Tafelgasten

Laura Linschoten

De Ondernemersbende

Ervaring en specialiteit.
Laura helpt creatieve professionals met de organisatorisch kanten van hun zaak. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn. Doordat Laura de processen versimpelt, verbeteren de resultaten en kost het bedrijf minder tijd en moeite.
Marc_Harens

Marc Harens

BRN-Out

BRN-OUT vindt de gezonde weg naar herstel. In onze wekelijkse gesprekken gaan wij op zoek naar de oorzaak en werken we aan een gezonde energiebalans. Met diverse methodische technieken wordt gewerkt aan een duurzame terugkeer op de werkvloer. Hard werken hoeft daarmee niet meer ten koste te gaan van enthousiasme, energie en creativiteit.
Klik op een gast voor meer info
Pitch
Pauline Schilder

Pauline Schilder

Redactielid en eigenaar van Uitvlinderij

Fantasierijke en sensitieve creatieveling,trainer en artiest. Gespecialiseerd in het bedenken van originele concepten. Concepten met theater, spel en creativiteit als verbindende factor. Omdat het ik mijn ogen allemaal wel wat speelser mag. Spelen is geweldig, geeft plezier, een vrij gevoel en maakt verbinding met je innerlijk kind.
Pauline zet haar creativiteit, fantasie, speelsheid en sensitiviteit in om beleveningen te creeren. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, events en festivals en particulieren. In alles wat ik doe zoek ik de interactie op.

Dit is wat ik geloof

Beleven is leven. We willen ervaren en meemaken. In mijn ogen lukt dat het beste zodra je speelt. Als kind is je fantasie ontoereikend. We maken en verkennen onze eigen wereld. Worden op een spelende manier wijs. Zodra we opgroeien verliezen we stukje bij beetje onze fantasie, speelsheid en de verwondering naar de wereld. Het is mijn missie om mensen weer in contact te brengen met dat speelse stuk, omdat ik van mening ben dat we op deze manier echt in het moment zijn. We ons verbinden met onszelf en daardoor ook makkelijker met de ander. Daarnaast vind ik dat het leven soms wel wat luchtiger mag. Er mag weer plezier worden gemaakt. Ik vind graag nieuwe vluchtige momenten uit. Dat noem ik uitvlinderen.