Master You seizoen 2

Ga naar:
Seizoen 3

  • Altijd een expert binnen een vakgebied aan tafel
  • Focus op persoonlijke ontwikkeling
  • Ruime aandacht voor Pitchen
  • Goede muziek

Roeselien Wekker

Presentatrice, Founder Master + Pitch You!

Mijn passie is verbinding en vooruitgang, hier werk ik dagelijks aan om dit te bewerkstelligen bij mezelf en bij mijn klanten. Mijn carrière startte als professioneel artieste tussen 1992 en 2010.

Nadat ik ruim twintig jaar op het podium en voor de camera van televisie had gestaan voelde ik dat het tijd was om mijn kennis en vaardigheden door te geven. Hiervoor wilde ik eerst heruitvinden wie ik zelf was. Dit deed ik door 1,5 jaar naar het buitenland te vertrekken en goed te luisteren naar wat mijn intuïtie mij vertelde. Mijn eerste passie als artieste had ik verwezenlijkt nu wilde ik een tweede passie vinden die mij net zoveel voldoening zou geven als het artiestenvak. Dit vond ik in Pitch You! en Master You

Sinds 2011 train en coach ik ambitieuze professionals in de drie belangrijkste stappen naar een leven gedreven vanuit visie, waarden en talenten. Een leven waar men van grote waarde voor een ander en zichzelf kan zijn , namelijk;

Zelfkennis, presentatie en profilering.

Presentatie
Roeselien Wekker
(Klik voor meer info)

Vrijdag 14 september 2018

Tafelgast

Lisette Tol

Business Coaching & Consultancy

Na mijn studie journalistiek en communicatie begon ik met mijn werk in de televisiewereld. Ik genoot van de creativiteit, het avontuur en het resultaatgericht werken. De laatste 9 jaar werkte ik als zelfstandig ondernemer – nog steeds in de televisiewereld – in leidinggevende functies en als programmamaker / regisseur. Ondanks dat ik voor mijn werk de hele wereld over reisde en interessante mensen mocht ontmoeten, miste ik iets. Ik wilde meer. Ik wilde iets bijdragen, impact maken, iets doen ‘wat er toe doet’. En dus nam ik in 2009 na bijna 15 jaar het besluit mijn goedlopende carrière te beëindigen.

Ik ontwikkelde een eigen, unieke methode. Een methode voor succesvol en ontspannen ondernemen. Vanaf 2013 deel ik mijn kennis en ervaring als gecertificeerd Business Coach heel graag met ambitieuze ondernemers. Ondernemers die door willen breken naar het volgende niveau in hun business. En die hun bedrijfsgroei niet ten koste willen laten gaan van hun leven en hun vrijheid. Ondernemers die bereid zijn hun verantwoordelijkheid te nemen en te doen wat nodig is. Ondernemers die geen zin hebben tijd te verliezen door het wiel zelf opnieuw uit te vinden, omdat ze weten dat tijd hun kostbaarste bezit is.

In mijn coachtrajecten werken we aan essentiële ondernemers-skills en business-strategieën die zorgen voor groei. We kijken wat er voor nodig is om in jouw business naar het Next Level te gaan. Wat er nodig is om op te schalen. Om nog meer waarde te creëren voor anderen, zodat je nog meer mensen kunt helpen én wat er tegelijkertijd ook voor zorgt dat je je omzet verhoogt.

We werken ook aan jouw persoonlijk leiderschap. Wie moet jíj zijn? Dit is in mijn ogen de basis van alle succes. Je leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen, hoe je echt de grootsheid en de volle potentie in jezelf kunt aanboren. Leiderschap gaat ook over wie jij moet zijn om op topniveau te presteren, vol energie en met laserfocus. Heel belangrijk, want als ondernemer is er geen baas die jou vertelt wat je moet doen. Jij bent als ondernemer essentieel voor je bedrijf. Als je goed zorgt voor jezelf, zorg je dus goed voor je bedrijf!

Klik op een gast voor meer info
Pitch

Sabine Meeuwis

Personal Trainer/Coach

Sabine Meeuwis
Sabine Meeuwis Personal Training is ontstaan door mijn eigen ervaring dat in beweging komen en doelen behalen zoveel meer is dan ‘even gaan sporten’. Op de juiste manier naar jezelf kijken en de daarbij behorende acties ondernemen is de basis van een sterk fundament waar je de rest van je leven op verder kunt bouwen.

Mijn commitment is jouw grootsheid! Ik ga je helpen het beste uit jezelf te halen en ik begeleid je op weg naar de beste versie van jezelf. Ik vraag van jou 100% inzet en dit kun jij ook van mij verwachten. Ik ben betrokken en toegewijd.

Naast Personal Trainer en Fitness Trainer ben ik masseur. In mijn massagepraktijk Wellness Massage Badhoevedorp geef ik sport,- en wellnessmassage.

My Commitment is your Greatness!

Ik zie je gauw!

Vrijdag 7 september 2018

Tafelgast

Raul Neijhorst

Fotograaf

Een mensenfotograaf in hart en nieren. Dat is hoe je Raul(1981) het best kan omschrijven. Naast zijn passie voor technische natuurkunde, houdt hij zich als autodidact, het liefst bezig met personenfotografie in meeste brede zin van het woord. Dat deze mensenfotograaf juist deze tak van fotografie het liefst beheerst is niet vreemd, hij houdt van sociale contacten leggen, gezellig klessebessen, geestverruimend bezig zijn en het mooie in een ieder naar boven halen. Op de foto’s zie je dat zeker terug.
Klik op een gast voor meer info
Pitch

Henk Bakboord

Ambassador at Jimmy Nelson Foundation

Experienced Creative Director with a demonstrated history of working in the philanthropy industry. Skilled in Nonprofit Organizations, Coaching, Executive Coaching, English, and Management Development. Strong arts and design professional with a Post HBO focused in Training/Coaching from Hogeschool INHOLLAND.

Vrijdag 30 augustus 2018

Tafelgast

Urias Boerleider

Acteur, trainingsacteur, communicatietrainer

Ik ben sinds 13 jaar aan het werk als professioneel acteur. Ik heb in het begin van mijn acteercarrière vooral veel ervaring opgedaan in het theater. Later heb ik ook meegedaan aan diverse korte filmproducties.
Mijn passie is spelen, zowel voor de camera als op de vloer.
Het gezamenlijk zoeken naar de juiste toon om een thema verhaal door middel van film of theater te vertellen is mijn grootste fascinatie. En dat is uiteindelijk ook de reden dat ik dit met veel plezier doe en me er constant verder in wil blijven ontwikkelen.
Klik op een gast voor meer info
Pitch

Irvin Appiah

Digital Media Specialist

Mijn achtergrond in communicatie en media combineer ik graag met mijn interesse in sociaal maatschappelijke en culturele onderwerpen. Ik heb de ambitie om meer diversiteit en inclusiviteit te introduceren in het huidige (Westerse) medialandschap. Door zelf een expert te zijn op het gebied van media en communicatie, geloof ik dat kleurrijk talent vaker in beeld komt.

Wie ben ik als professional?
Een ambitieuze, betrokken, loyale, hands-on (mede)werker die oplossingsgericht is en die ook authentieke verbinding tussen mensen waardeert.