blog

Omdenken dat doe je zo, in de uitzending bij Master You Berthold Gunster!

By 11 mei 2018 No Comments

Vandaag echt een leuke uitzending 1. Omdat ik een persoonlijke uitdaging aanga, mijn tafelgast heeft een niet alledaags onderwerp en dan moet ik mij dus echt openstellen.. We zeggen altijd of denken vaak dat we openminded zijn maar is dat ook echt zo? Dat kan ik dan mooi testen en ten eerste bij mezelf.

Het thema van de uitzending is dan ook: Omdenken en openminded zijn.

2. Naast mijn tafelgast heb ik de grondlegger van het platform Omdenken Berthold Gunster live in de uitzending! daar ben ik heel erg trots op want deze man heeft ons in nederland echt even aan het denken gezet. Hij komt ons meer uitleggen hoe je dat doet : kansen zien IPV problemen.

Echt benieuwd naar, luister je mee? Zo tussen 11-12 uur live bij AmsterdamFM

www.omdenken.nl

Leave a Reply