Beste ondernemers en ambitieuze professionals van Master You seizoen één,

Jullie waren de pioniers in het nieuwe radioprogramma Master You. We zijn erg tevreden met hoe het format zich heeft door ontwikkeld.  Hiervoor willen wij jullie ontzettend bedanken, zonder julie bijdrage was het niet geworden wat het nu is.

Omdat het programma gaat over ambitieuze professionals, willen wij een moment creëren om elkaar beter te leren kennen en de mogelijkheid tot netwerken.


Vrijdag 18 Mei willen we met jullie proosten!  Dé manier om jouw netwerk uit te breiden en een groep nieuwe ambitieuze professionals te ontmoeten.

Ticket
Inmiddels zijn er al een hoop aanmeldingen en JIJ kunt er ook bij zijn. Mocht je nog geen toegangsbewijs hebben klik dan  HIER  voor jouw gratis ticket.

Locatie
Het netwerkevent zal plaatsvinden vanaf 17:00 bij café de Tropen. Om 17:30 start het programma.

Verwacht:

  • een programma met inspirerende sprekers
  • een hapje (en drankje)
  • een cameraploeg die het event komt filmen voor een mooie registratie.

Na afloop van het korte programma is er volop de gelegenheid met elkaar te netwerken. 


Oproep
Wij willen graag ons Master You netwerk uitbreiden. Daarom willen we je vragen een speciale gast uit te nodigen voor dit event. Eén persoon waarvan jij denkt dat deze een mooie aanwinst is voor het Master You netwerk.

Ken je een ambitieuze professional (ondernemer of ondernemend) met een link naar persoonlijke ontwikkeling? Neem deze persoon dan mee en klik HIER voor een gratis ticket. (a.u.b. de naam en functie/ titel van jouw gast vermelden bij het aanmelden)


Praktische informatie
Locatie: De Tropen
Adres: Linnaeusstraat 2, 1092 CK Amsterdam
Inloop: vanaf 17:00 uur
Begin en eindtijd: 17:30-20:00
Consumpties: Gratis hapjes. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Wij kijken ernaar uit!
Warme groet,

Roeselien Wekker en team Master You