Master You is een onafhankelijk platform voor merkbeleving maatwerk, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie. Om te leren van anderen en anderen van jou! Vaak lopen we tegen dezelfde dingen aan en lopen we in cirkels wanneer wij ideeën hebben en deze willen delen of wanneer wij veranderingen tot stand willen brengen Waarom zouden deze alleen aangaan als we ook elkaar hierin kunnen ondersteunen. Leren van professionals en ambitieuze ondernemende mensen met visie en drive. 

Master You is opgericht door voormalig theater artieste en ondernemer Roeselien Wekker. Sinds 2011 traint en coacht zij ambitieuze mensen in de drie belangrijkste stappen naar een succesvol fijn leven namelijk in;

Zelfkennis

Presentatie & Profilering

Personal Branding

Roeselien is erkend NLP Practitioner en coach. Graag combineert zij verschillende coachingtechnieken tijdens de sessies en trainingen met daarbij haar eigen inschattingsvermogen en ervaring die zij put uit haar carrière als professioneel performer en docent (sinds 1997)

Roeselien:

Master You is ontstaan vanuit mijn eigen zoektochten en talenten.

Ik weet wat wel en niet werkt als het gaat om jezelf vooruit brengen en je ambities goed vormgeven. Daarom koos ik ervoor het zo concreet mogelijk te maken. In drie stappen werken we naar jouw zelfkennis en profilering. jij wordt een master op jouw gebied!  Deze kun je inzetten in je professionele en privé leven.

 

 

Ik ben een geboren en getogen Amsterdamse. Mijn opleidingen volgde ik bij Het Scapino ballet, HBO ‘Institute for  Performing Arts’ van Lucia Marthas, trainingsacteren via opleiding ‘KAPOK’. NLP Practitioner via Het NLP Instituut.