Over Master You

Master You is een platform voor informatie , inspiratie en om te leren van anderen en anderen van jou! Vaak lopen we tegen dezelfde dingen aan en lopen we in cirkels. Denk aan de cruciale levensfases zoals studiekeuze, een nieuwe baan, een relatie die wel of niet goed gaat of het starten van een gezin.

Waarom zouden deze alleen aangaan als we ook elkaar hierin kunnen steunen en leren van professionele coaches en ervaringsdeskundigen? Master You is opgericht door voormalig theater artieste en ondernemer Roeselien Wekker Sinds 2011 traint en coacht zij ambitieuze mensen in de drie belangrijkste stappen naar een succesvol fijn leven.  Een leven waar jij van grote waarde voor een ander en jezelf kunt zijn!

Roeselien is erkend NLP Practitioner. Graag combineert zij verschillende coachingtechnieken tijdens de sessies en trainingen en combineert deze met eigen inschattingsvermogen en ervaring die zij put uit haar carrière als professioneel performer en docent (sinds 1997)

Roeselien:

Master You is ontstaan vanuit mijn eigen zoektochten en talenten.

Ik weet wat wel en niet werkt als het gaat om jezelf vooruit brengen en je ambities goed vormgeven. Daarom koos ik ervoor het zo concreet mogelijk te maken. In drie stappen werken we naar jouw zelfkennis en profilering. jij wordt een master op jouw gebied!  Deze kun je inzetten in je professionele en privé leven.

 

 

Ik ben een geboren en getogen Amsterdamse. Mijn opleidingen volgde ik bij Het Scapino ballet, HBO ‘Institute for  Performing Arts’ van Lucia Marthas, trainingsacteren via opleiding ‘KAPOK’. NLP Practitioner via Het NLP Instituut.