Carrière stress? Weet je het even niet meer?

Carrierestress! Vaak lopen we telkens tegen dezelfde dingen aan en op een gegeven moment ben je er klaar mee. Je wilt verandering maar die begint vanuit jezelf. 

Groot potentieel maar niet op je plek?

Ambitieus! Zoveel ambitie en potentieel en vele opties uitgeprobeerd. Het gaat goed met je carrière toch heb je het gevoel dat je (telkens) niet op je plek zit. 

Focus! Hoe vind ik de juiste focus?

Alles en nu! Je doet veel en bent een echt multitalent. Dat is leuk en levert ook regelmatig veel op . De echte focus op een specifiek ding mist alleen nog voor jou. 

Master
Yourself

Master Yourself. Wat nu als je wist hoe je naar je eigen intuïtie kon luisteren en er werkelijk op kon vertrouwen? Master Yourself op het gebied van ZELFVERTROUWEN jij weet het beste wat goed voor jou is, echter ernaar luisteren en naar handelen is best een uitdaging. Master You helpt je hierbij!

Master
your knowledge

Nu je weet wie je bent en waar je intuïtie je al die tijd al heen leidt is een groot onderdeel van Master You: jezelf masteren op één onderwerp, vakgebied of lifestyle. Door voor anderen van grote waarde te zijn d.m.v. specifieke kennis en interesses ben je ook meer van waarde voor jezelf. Je weet (weer) waar je voor staat en wat het is jou elke dag drijft om vanuit volle potentie te leven.

Master
Peergroup

Leren van anderen en anderen van jou! Het Masteryou proces is een on going proces waarbij jij telkens weer die verdiepingslag wilt maken om jezelf naar the next level’ te brengen. Je wilt zelfstandig maar ook samen kunnen werken. Bij Master You gaan we masteren met je peer’s. De groep waarmee je deze Master You reis bent begonnen. Van anderen leren we het meest. Hier is het tijd voor reflectie.

Over Master You

Master You is een platform voor informatie , inspiratie en om te leren van anderen en anderen van jou! Vaak lopen we tegen dezelfde dingen aan en lopen we in cirkels. Denk aan de cruciale levensfases zoals het 30'ers dilemma, of grote ambities die je najaagt maar geen vorm krijgen.

Waarom zouden deze alleen aangaan als we ook elkaar hierin kunne steunen en leren van professionele coaches en ervaringsdeskundigen? Master You is opgericht door voormalig theater artieste en ondernemer Roeselien Wekker

Sinds 2011 train en coach zij ambitieuze mensen in de drie belangrijkste stappen naar een leven vanuit visie, waarden en talent. Een leven waar jij van grote waarde voor een ander en jezelf kunt zijn!

Zelfkennis

Zelfkennis

NLP
Speed coaching
Persoonlijk leiderschap
High potentials coaching
Masterplan

Presentatie

Presentatie

Spreektraining
Body language
Pitchen
Simulaties
Presentatieplan

Master You Now!